WIE ZIJN WIJ

Lubbers De Jong is een internationaal adviesbureau dat marketing en pr inzet als strategische instrumenten voor het bouwen van sterke relaties tussen merken en publieksgroepen. Hierbij worden wij gesteund door een breed netwerk van mediapartners, analisten en opinieleiders.

Onze adviseurs werken dagelijks met passie aan de communicatie-uitdagingen van onze nationaal en internationaal opererende klanten. In het razendsnel veranderende medialandschap zijn wij graag uw strategische advies- en contentpartner.

Team Lubbers De Jong

Ons Team

Wat anderen over ons zeggen

Eric ten Harkel

“Lubbers De Jong helpt ons bedrijf verder qua naamsbekendheid en bij het in contact komen met toekomstige klanten.”

Eric ten HarkelDirecteurCOOLProfs
Veerle de Clerck

“Lubbers De Jong weet onze kennis en visie op een uitstekende manier te vertalen naar artikelen, persberichten en blogs die effect sorteren.”

Veerle de ClerckMarketing ManagerSteelcase
Michael van den Assem

‘Lubbers De Jong staat voor kwaliteit en accuratesse. Ze snappen onze business en weten dat op een toegankelijke wijze in de media te krijgen.”

Michael van den AssemAlgemeen DirecteurInterxion
Paul Veger

“Lubbers De Jong heeft met name de zichtbaarheid van ons bedrijf enorm verbeterd. Er zijn artikelen over Decos verschenen in vrijwel alle nationale kranten.”

Paul VegerCEODecos

Blijf op de hoogte van onze activiteiten via de nieuwsbrief

Onze expertise

Merkcommunicatie

Wij zorgen ervoor dat de kernwaarden van uw bedrijf krachtig worden uitgedragen naar de doelgroepen die de groei van uw business bepalen.

Contentmarketing

Met relevante, pakkende en geloofwaardige content realiseren wij een sterk en inhoudelijk merkimago waar uw doelgroepen zich aan willen verbinden.

Digitaal verbinden

Lubbers De Jong biedt een geïntegreerde aanpak van PR, contentmarketing en social media om resultaatgericht in contact te komen met uw doelgroepen.

Organisatiegroei

Verbeter uw naamsbekendheid en merkimago volgens onze beproefde werkwijze die meer leads oplevert en de conversie naar sales vergroot.

Onze partners

Logo Across Technology
Logo Blacklemon
Logo CO3
Logo DDMCA
Logo Mats van Soolingen
Logo Pifworld
Logo Startupbootcamp
Logo TedX Youth
Paal 15 logo
SDIM Logo
ImpressLabs logo
Logo Across Technology
© Copyright - Lubbers De Jong