WIE ZIJN WIJ

Lubbers De Jong is een internationaal pr-bureau gespecialiseerd in technologie. Al dertig jaar ondersteunen wij technologie- en innovatiebedrijven met het vergroten van hun naamsbekendheid, het versterken van hun reputatie en het realiseren van groei. Onze adviseurs werken dagelijks met passie aan de communicatie-uitdagingen van onze nationaal en internationaal opererende klanten. In het razendsnel veranderende medialandschap zijn wij graag uw strategische advies- en contentpartner.

Ons Team

Wat anderen over ons zeggen

Chris Hall

“Met hulp van Lubbers De Jong hebben we succesvol een doorlopend PR-plan opgezet. Dankzij origineel en authentiek inspringen op het juiste moment zijn er meerdere radio- en tv-momenten gerealiseerd. We hebben zelfs twee keer het journaal gehaald.”

Chris HallCEOBynder
Eric ten Harkel

“Lubbers De Jong helpt ons bedrijf verder qua naamsbekendheid en bij het in contact komen met toekomstige klanten.”

Eric ten HarkelDirecteurCOOLProfs
Michael van den Assem

‘Lubbers De Jong staat voor kwaliteit en accuratesse. Ze snappen onze business en weten dat op een toegankelijke wijze in de media te krijgen.”

Michael van den AssemAlgemeen DirecteurInterxion
Ole Hellfritzsch

”Al vele jaren werk ik met groot plezier samen met Lubbers De Jong. Ze lopen wat mij betreft voorop en leiden daarom zelfs diverse wereldwijde projecten vanwege de expertise en het vertrouwen dat ze jarenlang hebben opgebouwd.”

Ole HellfritzschMarketing manager Benelux & NordicsPlantronics

Blijf op de hoogte van onze activiteiten via de nieuwsbrief

Onze expertise

Merkcommunicatie

Wij zorgen ervoor dat de kernwaarden van uw bedrijf krachtig worden uitgedragen naar de doelgroepen die de groei van uw business bepalen.

Contentmarketing

Met relevante, pakkende en geloofwaardige content realiseren wij een sterk en inhoudelijk merkimago waar uw doelgroepen zich aan willen verbinden.

Digitaal verbinden

Lubbers De Jong biedt een geïntegreerde aanpak van PR, contentmarketing en social media om resultaatgericht in contact te komen met uw doelgroepen.

Organisatiegroei

Verbeter uw naamsbekendheid en merkimago volgens onze beproefde werkwijze die meer leads oplevert en de conversie naar sales vergroot.

Onze partners

Logo Across Technology
Logo Blacklemon
Logo CO3
Logo DDMCA
Logo Mats van Soolingen
Logo Pifworld
Logo Startupbootcamp
Logo TedX Youth
Paal 15 logo
SDIM Logo
ImpressLabs logo
Logo Across Technology
© Copyright - Lubbers De Jong