Leadgeneratie

Laat uw merk groeien

Lubbers De Jong begrijpt als geen ander dat groei één van de belangrijkste doelstellingen is voor een organisatie. Onze diensten dragen bij aan die groei door uw merk bekender en geliefder te maken in de markt.

Organisatiegroei Lubbers De Jong

Wij willen graag meebouwen aan sterke merken die bekend, relevant en uniek zijn. Dit doen wij door gerichte communicatie en PR, en door de dialoog aan te gaan met de diverse publieksgroepen. Zo zorgen wij dat de waarden en normen van uw klanten aansluiting vinden bij uw merk.

Relevante boodschappen
Wij helpen u met het formuleren van relevante boodschappen en met het opbouwen en onderhouden van zinvolle relaties met groeiende groepen betrokken en geïnteresseerde mensen. Dat is de basis voor groei voor elke organisatie.

Naamsbekendheid
Een grote naamsbekendheid en een gewenst merkimago zijn belangrijk, maar uiteindelijk moet dit natuurlijk leiden tot meer leads en een hogere conversie naar sales. Want omzet biedt winst en winst biedt uw organisatie continuïteit.

Wat anderen over ons zeggen

Eric ten Harkel

“Lubbers De Jong helpt ons bedrijf verder qua naamsbekendheid en bij het in contact komen met toekomstige klanten.”

Eric ten HarkelDirecteurCOOLProfs

“Lubbers De Jong weet onze kennis en visie op een uitstekende manier te vertalen naar artikelen, persberichten en blogs die effect sorteren.”

Veerle de ClerckMarketing ManagerSteelcase
Michael van den Assem

‘Lubbers De Jong staat voor kwaliteit en accuratesse. Ze snappen onze business en weten dat op een toegankelijke wijze in de media te krijgen.”

Michael van den AssemAlgemeen DirecteurInterxion
Paul Veger

“Lubbers De Jong heeft met name de zichtbaarheid van ons bedrijf enorm verbeterd. Er zijn artikelen over Decos verschenen in vrijwel alle nationale kranten.”

Paul VegerCEODecos

Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?