Leadgeneratie

Met gerichte online marketingcampagnes dragen we meetbaar bij aan de groei van jouw organisatie.

Online leads genereren

Online leadgeneratie ondersteunt de groei van je klantportfolio en omzet. Een goed doordachte leadgeneratie strategie is het startpunt van het succesvol genereren van online leads. Wij werken volgens de inbound marketing methode.

Content marketing

Door het aanbieden van waardevolle content verleiden we jouw doelgroep om zijn gegevens achter te laten op jouw website. Met gerichte campagnes op onder meer LinkedIn en Facebook geven onze digital marketeers jouw verhalen de aandacht die ze verdienen.

Converterende websites

Een goede website is hét uitgangspunt voor succesvolle leadgeneratie. Zet onze expertise in bij het optimaliseren van jouw websites en het verzorgen van je online marketing. Vraag onze Website Scan aan, en ontdek de quick-wins voor jouw website. Ook maken wij nieuwe WordPress websites voor een scherp tarief.

Marketing automation

Kwalitatieve leads genereren kan middels marketing automation, een proces waarbij je jouw bezoekers omtovert in hot prospects. Met converterende landingspagina’s, scherpe advertenties en slimme marketing automation geven we jouw salesteam de perfecte voorzet.

De online campagnes van Lubbers De Jong geven de bekendheid van Mimaki in Europa een enorme boost.

Danna DrionMarketing Manager EMEA Mimaki Europe

Kennismaken?