LDJ Pakketten

Het is zover! Je idee is tot leven gekomen en je hebt een prachtig bedrijf gebouwd. En nu je idee realiteit is, wil je dat iedereen het hoort. En niet alleen dat, je wil dat iedereen er net zo enthousiast over wordt als jij. LDJ is here to help. Dit pakket bestaat uit:

    • Messaging training – wat is je verhaal en hoe vertel je het?
    • Persbericht creatie & distributie
    • Mediabenadering en interview voorbereiding
    • Mogelijk: social media content

Big News Moment

Je hebt groot nieuws, mooi! Een overname, koerswijziging van het bedrijf of een nieuw product. Maar hoe zorgen we ervoor dat dit de aandacht krijgt die het verdient? Onze specialisten werken samen met jou aan de volgende zaken:

Mediatraining

Hoe je jouw boodschap overbrengt, is misschien nog wel belangrijker dan wat je zegt. Daarnaast bereidt mediatraining je niet alleen voor op contact met journalisten, het dwingt je ook om na te denken over wat je wil dat men over jouw bedrijf te weten komt. Na een mediatraining weet je hoe de media werken, ben je comfortabel in het onderhouden van contact met journalisten en weet je hoe je jouw verhaal wil vertellen. 

Mediatraining bestaat uit een theorie- en praktijksessie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen en uw bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

Let's talk