We hebben er weer een nieuwe collega bij! Sinds een paar weken versterkt Esmée van Loo ons team. In dit interview stelt zij zichzelf voor.

Esmée, wat ga je doen bij Lubbers De Jong?
‘Ik word de algemene projectondersteuner en office assistent. Ik zal als een soort vliegende keep fungeren en overal bijspringen waar nodig. Vrij divers dus!’

Waar kijk je het meest naar uit in deze nieuwe baan?
‘Ik kijk er het meest naar uit om krachtige korte stukken te schrijven. Ik heb een juridische achtergrond en daar leer je bombastisch taalgebruik te gebruiken in lange zinnen, dus dit is een mooie uitdaging. Daarnaast wil ik ook graag de verdieping in. Hoe zet je nou communicatie zo in dat je een bedrijf krachtig in de markt kan zetten en je doelgroep kan bereiken? Het strategisch stukje lijkt me een mooie uitdaging om onder de knie te krijgen.’

Wat vind je het leukst aan je werk?
‘Ik ben natuurlijk pas net begonnen, maar vooralsnog vind ik mijn collega’s erg prettig en dat vind ik heel belangrijk. Ook vind ik het een aangename verrassing dat ik meteen de vrijheid kreeg om te schrijven en hierin begeleid werd.’

Hoe zorg je ervoor dat je het vandaag beter doet dan gisteren?
‘Ik vraag regelmatig om feedback bij collega’s en vrienden. Je kunt zelf niet altijd zien of je vooruit gaat of blijft stilstaan. Daarom is de mening van een ander altijd handig. Daarnaast is het ook belangrijk om ergens doelen voor jezelf neer te pennen en hier af en toe naar te kijken of je in progressieve lijn bezig bent om deze te behalen.’

Wat doe je verder nog zoal in het leven? Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?
‘Mijn interesses zijn vrij breed en liggen nogal uit elkaar. Je kunt me in het weekend al joggend met een geleende hond in een natuurgebied vinden, maar ik kan ook net zo goed in Berlijn in de vroege uurtjes in een donkere club ergens gevonden worden. Verder ben ik vrij sportief en ben ik graag op pad met mijn vrienden. Ik heb nooit muziekles gehad of iets kunstzinnigs gedaan dus ik ben me nu aan het oriënteren of ik drumles kan nemen en/of tekenles.’

Foto: Joris Hilterman