Plantronics_logo

Draadloze headset BackBeat GO 600 van Plantronics biedt superieur en gepersonaliseerd geluid voor minder dan €100

Twee EQ-modi voor muziekliefhebbers, uitzonderlijk comfort en handsfree gemak

Hoofddorp, 19 juni 2018Plantronics (NYSE: PLT), leverancier van audio- en communicatietechnologie, introduceert de Plantronics BackBeat GO 600-serie. Deze draadloze over-het-oor headsets zijn uitermate geschikt voor muziekliefhebbers die een headset zoeken met een adviesprijs onder de 100 euro.

Om ervoor te zorgen dat muziekliefhebbers de beste luisterervaring kunnen creëren, is de BackBeat GO 600 uitgerust met twee equalization (EQ) modi. De luisteraar kan hierdoor eenvoudig wisselen tussen ‘Bass Boost’ en ‘Balanced’ EQ, de geluidscurve die kenmerkend is voor Plantronics en bedoeld is om audio van alle muziekgenres op de meest accurate manier weer te geven. Met één druk op de knop kan tussen de verschillende modi gewisseld worden. Deze functie is meestal niet beschikbaar voor headsets in deze prijsklasse. De lichtgewicht headset heeft verder een over-het-oor-ontwerp en de oorkussens van traagschuim bieden de ideale balans van comfort en isolatie. Dit resulteert in een diep, rijk geluid met minimale afleiding.

“Onze kerncompetentie op het gebied van hoofdtelefoons, draadloze en premium-ervaringen maakt Plantronics uniek gekwalificeerd om de best mogelijke stereobeleving te bieden voor een betaalbare prijs,” zegt Greg Miller, directeur portfolio management, Personal Solutions bij Plantronics. “Bij Plantronics is het de standaard dat al onze producten superieure audiokwaliteit bieden.”

De BackBeat GO 600-headsets bieden de volgende functies en voordelen:

  • Oplaadbare batterij biedt na één oplaadbeurt tot 18 uur draadloze luistertijd.
  • Blijft via bluetooth verbonden met smartphones en tablets tot een afstand van maximaal tien meter.
  • De oorschelpen kunnen plat gevouwen worden, wat het opbergen en meenemen vergemakkelijkt. Daarnaast biedt het comfort als de headset om de nek wordt gedragen.
  • Een draagtas, usb-oplaadkabel en een audiokabel, zodat je altijd muziek kunt luisteren, zelfs als de batterij leeg is.
  • Specifieke bedieningselementen op het oor maken het pauzeren/afspelen, overslaan van tracks, volumeregeling en het opnemen van gesprekken eenvoudig.
  • Een breedbandmicrofoon zorgt voor heldere spraak; en kan gebruikt worden om oproepen te beantwoorden of Siri, Google Now en Cortana handsfree te benaderen via een spraakopdracht.

Prijs en beschikbaarheid

De BackBeat GO 600-headsets zijn beschikbaar via de website Plantronics.com. Ze zijn verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, kaki, marine en grijs en de adviesprijs bedraagt 99,99 euro. Voor meer informatie, klik hier.

###

Over Plantronics

Plantronics is een audiopionier en een wereldwijde leider in de communicatiebranche. Het bedrijf maakt intelligente en adaptieve oplossingen die voorzien in de belangrijkste behoeften van klanten: het ervaren en faciliteren van eenvoudige en heldere communicatie terwijl ze genieten van afleidingsvrije omgevingen. De oplossingen worden door consumenten en bedrijven wereldwijd gebruikt en zijn uitermate geschikt voor open kantooromgevingen. Plantronics biedt zowel communicatieoplossingen van hoge kwaliteit, waaronder voor unified communications, klantenservice en data-analyse als bluetooth-headsets. Voor meer informatie zie www.plantronics.com.

Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

###