Interxion Science Park versterkt accountmanagementteam met Jan-Willem Pieters

 

Amsterdam, 19 oktober 2017 –  Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, breidt het accountmanagementteam uit met Jan-Willem Pieters (33). Pieters gaat zich in zijn nieuwe rol richten op het Interxion Science Park datacenter dat gevuld is met ruim honderd carriers en internetserviceproviders (isp’s).

 

Pieters is afkomstig van Tele2 Nederland waar hij verantwoordelijk was voor de grote enterprise-klanten. Hij heeft een groot relatienetwerk opgebouwd in de telecomsector en gaat deze kennis en ervaring nu inzetten voor Interxion Science Park.  “Jan-Willem heeft zijn sporen verdiend in de telecommarkt. Hij spreekt de taal en begrijpt welke behoeftes grote bedrijven hebben. Hij is daarom bij uitstek de man om de unieke connectiviteitspropositie van Interxion Science Park verder te onderhouden en verspreiden,” zegt Dirk van de Geer, directeur Interxion Science Park.

“Ik ben verheugd om onderdeel te zijn van Interxion Science Park. Door die unieke historie is het Science Park nu één van de best verbonden en drukste datacenterlocaties in Nederland. Het is een bijzondere plek in de geschiedenis van het internet en een van de eerste grote connectiviteitshotspots. Aan mij de schone taak om de rol van Interxion als connectiviteits enabler voor het voetlicht te brengen bij klanten en prospects”, aldus Jan-Willem Pieters.

 

Over Interxion
Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 45 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 600 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Schiphol-Rijk. Interxion heeft 9 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.