Interxion Cloud Connect geeft nu ook toegang tot Oracle Cloud

Interxion in Frankfurt is vanaf vandaag een Oracle FastConnect locatie die betrouwbare toegang biedt tot de Oracle Cloud voor Europese ondernemingen 

AMSTERDAM, 7 november 2017 – INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), een toonaangevende aanbieder van carrier- en cloudneutrale colocatie datacenterdiensten in Europa, kondigt vandaag aan dat de cloudoplossingen van Oracle nu ook beschikbaar zijn via Cloud Connect, het cloudverbindingsplatform van Interxion. Bedrijven die gebruik maken van Cloud Connect profiteren van een directe verbinding met de Oracle Cloud en beschikken hierdoor over een betrouwbare, veilige, low-latency verbinding.

Interxion Frankfurt is vanaf nu een Oracle Cloud FastConnect locatie en biedt directe, private toegang tot de Oracle Cloud. Alle klanten die hun netwerk- en IT-omgevingen neerzetten in een van Europese Interxion datacenters, kunnen nu via Cloud Connect van deze dienst profiteren.

“Klanten hebben behoefte aan naadloze connectiviteit van hun datacenters en netwerken naar Oracle Cloud voor hun meest veeleisende workloads en toepassingen “, aldus Don Johnson, Senior Vice President Product Development van Oracle Cloud. “Met de FastConnect Service van Interxion in Frankfurt kunnen klanten de speciale en particuliere aansluitingen leveren die ze vandaag de dag nodig hebben en kunnen ze gemakkelijk opschalen, gelijk hun groeiende zakelijke behoeften.”

“Ons recente IDC-onderzoek ‘The Digital Enterprise’ toont aan dat 53% van het Europese bedrijfsleven momenteel een hybride cloudoplossing gebruikt of van plan is te bouwen “, vertelt Vincent in’ t Veld, VP Platforms bij Interxion. “We hebben de ideale omgeving gecreëerd om dergelijke oplossingen te bouwen en te gebruiken. Nu kunnen klanten alle voordelen van de Oracle Cloud benutten door voorspelbare en krachtige verbindingen aan te leggen in Oracle’s aanbod van clouddiensten. Dit omvat onder andere Oracle’s software voor enterprise analytics, marketing en resource management, maar ook PaaS-oplossingen voor appontwikkeling.”

###

Over Interxion
Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 45 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 600 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Schiphol-Rijk. Interxion heeft 9 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

Over Oracle
De Oracle Cloud biedt complete SaaS-applicatie suites voor ERP, HCM en CX, plus best-in-class database Platformen as a Service (PaaS) en Infrastructure as a Service (IaaS) vanuit datacenters in Amerika, Europa en Azië. Ga voor meer informatie over Oracle (NYSE: ORCL) naar oracle.com.

Oracle en Java zijn geregistreerde handelsmerken van Oracle en/of zijn affiliates