E-Spirit breekt door in EContent top 100

Intelligent Content Engine en sterke groei dragen bij aan de erkenning als invloedrijke technologieleverancier op het gebied van digitale content

e-Spirit, expert in digital experience platforms, is voor het vierde jaar op rij opgenomen in de EContent top 100, een lijst van belangrijke, invloedrijke en veelbelovende bedrijven die zicht bezighouden met digitale content. 

De EContent 100 wordt ieder jaar samengesteld door de redacteurs van EContent magazine, een autoriteit op het gebied van digitale publicaties, media en marketing. De lijst  bevat de belangrijkste bedrijven in de digitale contentindustrie en weerspiegelt de trends in de markt die het komende jaar van grote invloed gaan zijn.

“e-Spirit heeft een goed jaar achter de rug. We noteerden de hoogste groeicijfers in ons 18-jarige bestaan en hebben goede partnerships belangrijke partijen als Salesforce en Samsung. Bovendien zijn er technologische doorbraken geweest met de lancering van de FirstSpirit Intelligent Content Engine, een personalisatiemodule waarmee bedrijven op basis van kunstmatige intelligentie content af kunnen stemmen op de klant”, vertelt Matthias Meijer, Country Manager Benelux bij e-Spirit. “Opname in de EContent 100 is een verdere bevestiging van onze leidende positie op het gebied van digitale marketing en digital experience management. “

“Een van de trends die dit jaar de boventoon voerden was de groeiende invloed van kunstmatige intelligentie. Bedrijven vinden allerlei creatieve en innovatieve manieren om AI in te zetten en zo producten en de beleving van klanten te verbeteren. De juryleden en ik kunnen niet wachten wat 2018 gaat brengen, nu we weten wat de plannen van al die bedrijven op de EContent 100 zijn,” aldus redactrice Theresa Cramer.

##

Over e-Spirit
E-spirit is een aanbieder van een content management systeem en richt zich speciaal op het optimaliseren van buyer journeys van retailers en e-commercebedrijven. e-Spirit is opgericht in 1999 en is onderdeel van de adesso Group. Het bedrijf heeft kantoren op zestien locaties in Duitsland, de Verenigde Staten, Groot Brittannië, Benelux, Oostenrijk en Zwitserland. Klanten zijn onder andere BASF, s. Olivier, Hugo Boss, Commerzbank, L’Oreal Luxe, MAN, Media Saturn en Rijksportaal.
Kijk voor meer informatie op www.e-spirit.com