Raak vertrouwd met de Cloud tijdens 19e Decos Relatiedag

Decos organiseert dinsdag 4 oktober voor de negentiende keer de Decos Relatiedag. Dit jaar heeft de dag als thema ‘Vertrouwd met de Cloud’. Bezoekers kunnen tijdens verschillende sessies kennis nemen van alles wat komt kijken bij het gebruiken en implementeren van cloudoplossingen en ontdekken wat de Cloud eigenlijk betekent voor de producten van Decos.  

Cloud computing is een van de meest disruptieve ontwikkelingen in onze nog prille digitale eeuw. De cloud zorgt ervoor dat iedereen op ieder gewenst moment gebruik kan maken van applicaties en maakt daardoor een heel direct klantcontact mogelijk. Veel bedrijven en overheidsinstellingen onderzoeken momenteel welke mogelijkheden en uitdagingen de cloud voor hen heeft. Tijdens de 19e relatiedag zal Decos over de hele breedte van het eigen productportfolio uit de doeken doen hoe het bedrijf voorsorteert op deze ontwikkeling.

Decos hoofdkantoor

Decos hoofdkantoor

De relatiedag heeft een aantal interessante sprekers en breakoutsessies. Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk gaat ons meenemen naar onze digitale toekomst en de ontwikkelingen op het gebied van robotica, drones, big data en Internet of Things duiden. Klantgerichtheidsexpert Feike Cats gaat toehoorders bekend maken met klanthousiasme en hoe je dit kunt introduceren in je organisatie. Onderzoekster Ineke Graumans komt met tips en tricks op het gebied van digitalisering uit haar boek Massaal Digitaal. En nog veel meer, waaronder interessante gebruikersverhalen en techsessies van productmanagers. Het volledige programma vindt u hier.

De relatiedag gaat dinsdag 4 oktober om 9:00 van start en duurt tot 16:00 op het hoofdkantoor van Decos in Noordwijk. Aanmelden kan via deze link

##

Over Decos
Decos digitaliseert en verbindt mensen en informatie om van de wereld van morgen een betere plek te maken. Decos doet dit door oplossingen te bouwen die mensen aan het roer plaatsen binnen de pijlers Smart Society, Smart Work en Smart Mobility. Al 30 jaar levert Decos deze oplossingen met name aan lokale overheden, zoals het Zaaksysteem JOIN en de Fixi app, waarmee inwoners meldingen aan de openbare ruimte kunnen doen. Ruim 25% van de Nederlandse gemeenten maakt dagelijks gebruik van de oplossingen van Decos. Klanten van Decos zijn onder andere de gemeente Amsterdam, KPN, veiligheidsregio Groningen en het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Meer informatie: www.decos.com