Heineken, Greenpeace en Wieden+Kennedy ook bij OnBrand ‘17

De line-up van sprekers bij OnBrand ’17 is bijna compleet nu Heineken, Greenpeace en Wieden+Kennedy hun aanwezigheid hebben bevestigd. Dit jaar vindt OnBrand plaats in SugarCity, waar op 12 oktober 2.000 marketeers van over de hele wereld samenkomen om kennis op te doen en ervaring uit te wisselen.

Heineken hoort bij wereldtop branding
“Met Heineken heb je het qua branding over de wereldtop,” aldus Lidia Lüttin, CMO van Bynder, dat OnBrand organiseert. “Heineken is een merk dat als geen ander aanvoelt hoe je bij het publiek jouw gewenste imago kan realiseren. Ze betalen in de VS rustig 10 dollar of meer voor een ‘Heini’. Dat zulke merken bij ons willen spreken is een bevestiging dat we met OnBrand een onderscheidend programma bieden.”

Greenpeace vecht online voor onze planeet
Het verhaal van Greenpeace sluit volgens Lüttin goed aan bij de actualiteit. “Je merkt overal dat milieuproblematiek een steeds breder gedragen thema wordt,” stelt Lüttin. “Dat geeft Greenpeace als merk de kans om terug te keren naar zijn ‘roots’. Ze gebruiken de kracht van techniek om mensen te mobiliseren, dat gaat zo veel sneller en eenvoudiger dan vroeger. Iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen aan een betere planeet.”

Van tv-reclames naar digitale ads
“Wieden+Kennedy heeft haar naam gevestigd met traditionele print en tv campagnes.” vertelt Lüttin. “Tegenwoordig is het een veel moderner bureau, dat nieuwe, digitale media omarmt en de toon weet te zetten. En precies die overgang is wat hun verhaal zo interessant maakt. Wat is er écht veranderd in de wereld van reclame en wat is er hetzelfde gebleven? Natuurlijk kan je zeggen dat alles meetbaar is geworden, maar dan ben je er echt nog niet. We kijken uit naar hun verhaal.”

De volledige line-up van OnBrand ’17 is hier te vinden.

OnBrand ’17: Beyond
Locatie: SugarCity | Sugarcity Ring | 1165 MJ Halfweg
Datum: donderdag 12 oktober 2017