Bynder geeft startschot voor OnBrand Video Awards

Bynder organiseert een tweede editie van de OnBrand Video Awards. In deze ode aan creativiteit worden videomakers van over de hele wereld uitgenodigd om hun beste werk in te zenden. De winnaar wordt overgevlogen naar Amsterdam, om tijdens OnBrand ’18 de award in ontvangst te nemen. Wie treedt er in de voetsporen van de Londense animatiestudio Feed Me Light, dat vorig jaar de show stal met A Husky Story?

“We hadden niet durven hopen dat de eerste editie zo’n succes zou worden,” stelt Nicolas Deskos, organisator van OnBrand. “Bij het kiezen van de winnaar had de jury echt een luxeprobleem – het niveau ligt internationaal enorm hoog. Zowel onder de deelnemers als bij het publiek was de reactie erg positief. Met name kandidaten die het tot de top 10 hebben geschopt kregen enorm veel respons. Het zou mooi zijn als het bij deze editie ook weer lastig wordt om een winnaar te kiezen. Laat de jury maar worstelen.”

Chris Hall, oprichter en CEO van Bynder, draagt de OnBrand Video Awards een warm hart toe. “Met Bynder zijn we vooral bekend om ons vernieuwende personeelsbeleid. Terwijl ons product er juist is om creatieve marketeers te ondersteunen bij het opzetten van internationale topcampagnes. Deze awards sluiten daar goed bij aan – het kan een mooie stimulans zijn voor startende talenten en brengt tegelijk genoeg prestige met zich mee om ook de topbureaus te interesseren. Dat bleek vorig jaar al uit het hoge niveau van de inzendingen. We hopen dan ook dat het dit jaar opnieuw een lastige keuze wordt om de winnaar te selecteren. Kom maar op!”

Inzendingen voor de OnBrand Video Awards kunnen hier worden ingediend.

De uitreiking vindt plaats op 11 oktober, tijdens OnBrand ’18.

###

Over Bynder

Bynder is de snelste manier om digitale bestanden professioneel te beheren. Het prijswinnende platform voor digital asset management (DAM) biedt marketeers een slimme manier om grafische bestanden, video’s en documenten te vinden en delen.

Duizenden brandmanagers, marketeers en creatievelingen van wereldwijd opererende organisaties als Puma, innocent drinks en KLM Royal Dutch Airlines gebruiken Bynder om bedrijfsbestanden te organiseren. Daarnaast kunnen projecten real-time worden bewerkt en goedgekeurd, kan je bestanden eenvoudig aanpassen en maak je de gewenste content met een druk op de knop beschikbaar.

Bynder werd in 2013 opgericht door CEO Chris Hall. Het bedrijf heeft wereldwijd kantoren, verspreid over Nederland, de Verenigde Staten, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Arabische Emiraten. Voor meer informatie, kijk op www.bynder.com of volg Bynder op Twitter via @bynder.