Arrow Electronics vergroot EMEA IoT-portfolio met CymbIoT

Houten, 17 december 2018 – Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics heeft CymbIoT toegevoegd aan haar ‘sensor-to-sunset’ IoT-aanbod. CymbIoT richt zich op het integreren en beheren van grootschalige videomanagementnetwerken, gebaseerd op IoT.

CymbIoT`s productportfolio omvat twee producten die bedrijven helpen om hun IoT-oplossingen efficiënt te beheren. De sensor-onafhankelijke C&C diagnosesoftware van het bedrijf verbindt alle soorten systemen, subsystemen, video-feeds en sensordata in één enkel platform. Van daaruit kunnen real-time respons, beveiliging, user-interface tooling en geautomatiseerde procesmogelijkheden worden ingeregeld.

CymbIoT`s VMS is een grootschalig videomanagementsysteem, dat duizenden camera’s in één keer beheert en honderden operators in staat stelt om gelijktijdig te werken. Het is ontwikkeld voor grootschalige toepassingen en kan worden gebruikt in industriële omgevingen en smart cities. Daarnaast biedt het systeem mogelijkheden voor video content analyse.

“De IoT-markt wordt steeds complexer met een breed scala aan oplossingen en leveranciers. Wij richten ons op innovaties met een hoog potentieel, zoals die van CymbIoT”, vertelt aldus Bart van Rheenen, Managing Director van Arrow Enterprise Computing Solutions in de Benelux. “CymbIoT komt uit de sterke Israëlische technologiewereld, met technologie die essentieel zal blijken voor het beheer van het IoT van morgen.”

“Arrow was onze eerste keuze wegens hun aantrekkelijke en wereldwijd ongeëvenaarde benadering van IoT”, aldus Oren Feldmann, CEO van CymbIoT. “Het vermogen van Arrow om alle technologieën te leveren voor de implementatie van IoT systemen – variërend van elektronische componenten tot de bijbehorende IT-oplossingen – voorziet ons van de perfecte omgeving om oplossingen aan te bieden die hieraan gemakkelijk kunnen worden toegevoegd”.

Het ‘sensor-to-sunset’ portfolio vertegenwoordigt Arrow’s uitgebreide technologieaanbod van sensoren, draadloze connectiviteit, gateways naar cloudplatformen, tools voor data-inname, – aggregatie en -visualisatie, analyse en beveiliging. Het portfolio omvat ook servicemogelijkheden op het gebied van ontwerp, integratie, productie, logistiek, financiering, facturering, marketing, monitoring en managed services, en duurzame en veilige end-of-life cycle  voorzieningen.

Over Arrow
Arrow Electronics is een wereldwijde leverancier van producten, diensten en oplossingen aan industriële en commerciële gebruikers van elektronische componenten en bedrijfscomputingoplossingen. Arrow fungeert als een supply channel partner voor meer dan 150.000 fabrikanten van apparatuur, value-added resellers, contractfabrikanten en commerciële klanten via een wereldwijd netwerk. Het bedrijf heeft meer dan 300 verkoopfaciliteiten en 45 distributiecentra en centra met toegevoegde waarde, die meer dan 80 landen bedienen.