Arrow Electronics en HyTrust tekenen distributieovereenkomst

Houten, 5 november 2018 – Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics heeft vandaag een distributieovereenkomst aangekondigd met HyTrust, een toonaangevende leverancier van workload security oplossingen voor multi-cloud infrastructuren. De overeenkomst is van toepassing op de Baltische staten, de Benelux, Oost-Europa, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Daarnaast zal Arrow optreden als aggregator bij het leveren van HyTrust-oplossingen aan cloud en managed service providers, waardoor zij  ‘as-a-service’-diensten kunnen creëren.

De distributieovereenkomst stelt het kanaal in staat om hun eindklanten te voorzien van het HyTrust  cloudaanbod, dat zich richt op veiligheid en compliance met wet- en regelgeving. De oplossingen van HyTrust omvatten workload encryptie en software-defined datacenterbeveiliging waarmee organisaties policy-based controles kunnen instellen voor elk onderdeel van hun infrastructuur.

“In het licht van GDPR en andere compliance-gerelateerde kwesties worden dataprivacy en gegevenssoevereiniteit steeds belangrijker”, zegt Alexis Brabant, sales vice president van Arrow’s enterprise computing solutions divisie. “HyTrust is een toonaangevende vendor die wordt ondersteund door toonaangevende leveranciers van datacentersoftware en -hardware, die volledige gegevensbescherming en -zichtbaarheid bieden in uiteenlopende cloudomgevingen”.

Het Cloud Security Policy Framework (CloudSPF™) van HyTrust biedt de mogelijkheden voor een volledig databeveiligingsprogramma, waaronder encryptie en key management, data geo-fencing, data discovery en classificatie, granulaire toegangscontrole, forensic logging en het handhaven van compliance.

“HyTrust is zeer enthousiast om met Arrow samen te werken en onze voetafdruk in belangrijke Europese markten te vergroten. Hun leiderschap in de VAR-, system integrator, en CSP-gemeenschappen in Europa zal ons helpen bij het aangaan van samenwerkingsverbanden met de toonaangevende resellers van VMware- en cloud-oplossingen”, aldus Patrick Conte, senior vice president van HyTrust en general manager van International Business.

Over Arrow
Arrow Electronics is een wereldwijde leverancier van producten, diensten en oplossingen aan industriële en commerciële gebruikers van elektronische componenten en bedrijfscomputingoplossingen. Arrow fungeert als een supply channel partner voor meer dan 150.000 fabrikanten van apparatuur, value-added resellers, contractfabrikanten en commerciële klanten via een wereldwijd netwerk. Het bedrijf heeft meer dan 300 verkoopfaciliteiten en 45 distributiecentra en centra met toegevoegde waarde, die meer dan 80 landen bedienen.