Arrow Llogo

Arrow benoemt Mark Olij tot Business Development Director Benelux

Houten, 30 juli 2018 – Arrow Electronics heeft Mark Olij (51) aangesteld als Business Development Director Benelux. Hij start op 1 augustus in deze nieuwe functie.

Tot zijn aanstelling bij Arrow is Olij alliance & business development manager bij PQR. Hij heeft 18 jaar bij deze reseller van Arrow gewerkt met de specialisaties Datacenters, Workplace en Cloud. Olij zal bij Arrow zijn opgebouwde kennis en expertise inzetten in de begeleiding van projecten. Hieronder vallen onder meer het vertalen van ‘Internet of Things’ naar praktische toepassingen in de markt en het verrijken en vermarkten van ArrowSphere Cloud Platform. Ook het ontwikkelen van business strategieën rond nieuwe initiatieven – zoals recentelijk de toevoeging van no-code platform WEM – behoort tot zijn taken.

Bart van Rheenen, managing director Benelux Arrow ECS: “Ik ken Mark inmiddels ruim 15 jaar en ik ben blij dat hij onze organisatie komt versterken. In deze nieuwe functie moet Mark ervoor zorgen dat projecten in de markt landen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat hij de juiste persoon is daarvoor.”

Mark Olij: “Ik heb veel zin om aan deze mooie uitdaging te beginnen. Hierbij zal ik mijn inventiviteit en creativiteit inzetten om de verschillende solutions aan elkaar te koppelen en zo Arrow’s klanten te helpen succesvoller te worden. Van de Arrow organisatie wordt wel eens gezegd dat die zich onderscheidt omdat er ‘echte mensen’ werken. Persoonlijk contact is bij Arrow inderdaad heel belangrijk heb ik gemerkt, en dat is de sleutel van een echte Value Added distributeur.”

Arrow benoemt Mark Olij tot Business Development Director Benelux

Arrow benoemt Mark Olij tot Business Development Director Benelux

Over Arrow
Arrow Electronics is een wereldwijde leverancier van producten, diensten en oplossingen aan industriële en commerciële gebruikers van elektronische componenten en bedrijfscomputingoplossingen. Arrow fungeert als een supply channel partner voor meer dan 150.000 fabrikanten van apparatuur, value-added resellers, contractfabrikanten en commerciële klanten via een wereldwijd netwerk. Het bedrijf heeft meer dan 300 verkoopfaciliteiten en 45 distributiecentra en centra met toegevoegde waarde, die meer dan 80 landen bedienen.