Laatste Persbericht

Arrow logo

Arrow Electronics biedt Premium Support aan Microsoft Cloud Service Providers

Houten, 20 februari 2019 – Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics kondigt ondersteunende diensten aan voor de Microsoft-cloud.

Value-added resellers en managed service providers profiteren steeds meer van de groeiende cloudmarkt. Door innovatieve technologieën te gebruiken van toonaangevende leveranciers zoals Microsoft, stelde Arrow een uitgebreid serviceportfolio samen. Dat portfolio is gebaseerd op wereldwijde ‘best practices’, en stelt managed service providersen klanten in staat hun traditionele bedrijfsmodellen te transformeren richting cloudadoptie.

Klanten kunnen uit twee premium support-modellen kiezen, waarbij ze van ondersteuning gebruik kunnen maken, en daarnaast hun eigen diensten kunnen uitbreiden of die rechtstreeks aan eindgebruikers aanbieden. Elk pakket is gebaseerd op drie kenmerken:

  • Deskundige ondersteuning: Snelle toegang tot de multidisciplinaire ondersteuningsteams van Arrow.
  • Proactieve diensten: Ontworpen om volledige projectondersteuning te bieden – van de start van het project tot de implementatie, en inclusief specifieke ondersteuning voor het go-live-moment.
  • Partner-enablement: Toegang tot customer success managers die kunnen helpen bij het integreren van cloudelementen in het verkoopproces en het eindproduct, en het implementeren van strategieën om de cloudadoptie te verhogen.

Een gedetailleerde lijst van de diensten vindt u hier.

“Voortbordurend op onze uitgebreide samenwerking met Microsoft, zijn we zeer verheugd dat we ons aanbod naar een hoger niveau kunnen tillen door premium value-added services voor de Microsoft-cloud aan te kunnen bieden. Daarmee bouwen we voort op een uitgebreide samenwerking met Microsoft”, aldus Bart van Rheenen, managing director van Arrow ECS in de Benelux. “Dit gecombineerde aanbod van twee toonaangevende wereldwijde technologiebedrijven helpt spelers in het kanaal, die bezig zijn met hun cloudtransitie, ongeacht in welke fase ze zich bevinden.”

Abdi Elmi, indirect channel lead voor West-Europa bij Microsoft: “Het kanaal heeft een duidelijke kans om zakelijk te groeien met cloud-, IoT-, artificial intelligence-oplossingen en diensten. Arrow zet zijn klanten op de voorgrond, met de verkoop en marketing van Microsoft-cloudoplossingen op basis van uitgebreide value-add diensten, toegewijde teams en kennis. De premium support-diensten tillen het Arrow- en Microsoft-aanbod naar een hoger niveau en zijn een overtuigende reden voor klanten om over te stappen naar de cloud.”

Arrow helpt wereldwijde technologieleveranciers en hun channel-partners sneller te groeien, de winstgevendheid te vergroten en zich voor te bereiden op de toekomst in een snel veranderende IT-markt. Cloud channel providers vertrouwen op Arrow met het oog op nieuwe kansen, het uitbreiden van hun bereik en vereenvoudigen van hun activiteiten.

Over Arrow Electronics

Arrow Electronics (NYSE: ARW) begeleidt innovatie bij meer dan 200.000 toonaangevende technologieproducenten en serviceproviders. Arrow ontwikkelt technologische oplossingen die het bedrijfsleven en het dagelijks leven verbeteren, en behaalde in 2018 een omzet van $ 30 miljard. Meer informatie op fiveyearsout.com.

Meer persberichten