AnylinQ Group benoemt Martijn van Deursen tot CTO

Leusden, 6 maart 2018 – AnylinQ Group B.V., IT-kennispartner en specialist op het gebied van data, zet in op innovatieve dienstverlening en heeft daarom een Chief Technology Officer (CTO) aangesteld in de persoon van Martijn van Deursen (33).

Van Deursen werkt sinds 2006 bij TenICT waar hij meest recentelijk Business Unit Director van de bedrijfstak Solutions was. In zijn nieuwe rol als CTO zorgt hij voor de uitlijning van de onderdelen Sales, Marketing en Techniek binnen de AnylinQ Group en ontfermt zich daarnaast binnen het bedrijf over innovatie. Van Deursen rapporteert in zijn nieuwe functie aan CEO Dennis Kuipers.

In eerste instantie buigt Van Deursen zich over het inzichtelijk maken en integreren van de klantportfolio’s van AnylinQ en TenICT, die vorig jaar zijn samengegaan in AnylinQ Group. Zo moet de organisatie in staat worden gesteld zijn klanten beter te bedienen.

Daarnaast houdt Van Deursen zich bezig met data-availability en -intelligence. Binnen de AnylinQ Group zorgt hij ervoor dat de aanwezige kennis wordt geactiveerd en gekoppeld. Ook zal hij nieuwe, datagedreven diensten vormgeven die ervoor moeten zorgen dat klanten hun data kunnen ontsluiten en benutten, en zo hun business een boost geven.

Van Deursen over zijn nieuwe aanstelling: “Ik haal er voldoening uit om iets van de grond af op te bouwen en ben blij met deze nieuwe uitdaging. Ik kan me nu bezig houden met het helpen finetunen van de visie van het bedrijf en deze in de praktijk brengen.”

Dennis Kuipers, CEO van AnylinQ Group: “Ik ben verheugd dat Martijn zich toelegt op de verdere professionalisering van onze organisatie. Onder zijn aanvoering zullen we ons verder ontpoppen tot dataspecialist. Ook zorgt Martijn ervoor dat de organisatie nog innovatiever wordt en zal hij de aanwezige expertise in lijn brengen.”

##

Over AnylinQ Group
AnylinQ Group is een kennispartner en leverancier van totaaloplossingen voor opslag, beheer, beveiliging en gebruik van bedrijfsdata. Meer dan 200 gedreven AnylinQ-professionals zorgen ervoor dat bedrijfsdata van klanten ten alle tijde beschikbaar zijn, strategisch gebruikt kunnen worden en beheerd worden conform alle wettelijke eisen. De continuïteit van de bedrijfsvoering is hierdoor gegarandeerd. AnylinQ heeft in het voorjaar van 2017 TenICT overgenomen en is hierdoor een van de grootste gespecialiseerde IT-infrastructuurbedrijven van Nederland. Het bedrijf heeft maar liefst vier maal op rij een FD Gazelle Award gewonnen vanwege snelle groei. AnylinQ is onderdeel van een breed ecosysteem van leidende technologiebedrijven en is kennispartner van onder andere Huawei, VMware en Commvault.
Meer informatie: www.AnylinQ.com