Stagiair Tech PR en Communicatie

Doe auditie en win toegang tot de wereld van communicatie PR. Ben jij bijna afgestudeerd, en sta je te springen om je communicatiekennis in praktijk te brengen met toffe projecten voor vernieuwende tech-bedrijven? Lees dan snel verder!

Aanstormend PR-talent?
LDJ TECH PR is hiring!

Op zoek naar een stage? LDJ TECH PR ziet je het komende half jaar graag meelopen! En daarmee bedoelen we ook echt hands-on, samen met het team van PR-strategen meewerken aan uiteenlopende projecten.

Wat bieden wij:

Bij ons krijg je de vrijheid om je op allerlei gebieden te ontplooien. Denk bijvoorbeeld aan de organisatie van evenementen, het uitvoeren van marktonderzoek, of het begeleiden van merkintroducties. Je wordt betrokken bij het volle spectrum, van het ontwikkelen van PR-strategieën tot de uitvoer ervan.

Waar kom je terecht:

 • In een jong team van 15 communicatie-adepten en PR-enthousiastelingen
 • In een informele cultuur, gekenmerkt door kennisdeling, vertrouwen en transparantie
 • In een hoofdkwartier nabij de gezellige Utrechtsestraat in het Amsterdamse centrum

Dus ben jij:

 • (Bijna) afgestudeerd in een relevant vakgebied, zoals communicatiewetenschappen, journalistiek, of Nederlands (HBO/WO)?
 • In de ogen van je omgeving de koning(in) van korte copy
 • Beschikbaar voor een meeloopstage (helaas bieden wij geen afstudeerstages!) voor een periode van minimaal vijf, bij voorkeur zes maanden.
 • Het type dat altijd op de hoogte is van het laatste nieuws
 • Een echte mediaconsument (en niet vies van een uitstapje buiten de MSM)
 • Bekend met meer Youtube-kanalen, Reddit-feeds, Snapfilters en TikTok-influencers dan je vrienden
 • Geïnteresseerd in technologie
 • Nog steeds aan het lezen?

Doe dan nu auditie!

Klik hier

En dan?

We laten je binnen twee werkdagen weten of we kennis met je willen maken. De eerste ronde bestaat uit een virtuele kennismaking van een half uurtje met twee teamleden die jou vijf vragen zullen stellen. Als we nog steeds een match voelen, krijg je een korte schrijfopdracht, en maken we een face-to-face afspraak op ons kantoor in Amsterdam. Je ontmoet dan een van onze PR-strategen om je inhoudelijk nog meer informatie te geven.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Stagiair Tech PR en Communicatie

“Heb jij het ook gehad met saaie sollicitatievragen? Kom kennismaken om te zien of we een match zijn”

Patrick OeijOnline Marketing Specialist

Speel video

  Upload CV


  Over LDJ TECH PR

  LDJ TECH PR is een internationaal PR- en online marketing bureau met een hart voor innovatie en technologie. Met een enthousiast team creëren wij onderscheidende verhalen en resultaat-gedreven campagnes voor onze klanten. Kennismaken met het team? Check hieronder je mogelijke nieuwe collega’s!

  Karen van der Kruit

  Karen van der Kruit

  PR-strateeg

  Karen gelooft dat in alles – en overal – een interessant verhaal te vinden is. Haar achtergrond in de media- en communicatiewereld maakt haar een fijne gesprekspartner voor klanten. Ze zet haar achtergrond en netwerk in de journalistiek in om zelfs de meest ingewikkelde materie te vertalen naar interessante verhalen voor het grote publiek. Zo helpt ze klanten met het ontwikkelen van een PR-strategie en het realiseren van meer naamsbekendheid.
  In haar vrije tijd is Karen graag sportief en actief. Ze houdt van reizen en met haar OneFit-abonnement waagt ze zich onder meer aan kickboksen, yoga en zwemmen. Karen is daarnaast een liefhebber van de Amsterdamse horeca en is al jaren op zoek naar de beste kaasplank van de stad. Tips zijn altijd welkom.
  Yorick Fliervoet

  Yorick Fliervoet

  PR-strateeg

  Wat vind je het leukst aan je werk?

  Het samenspel met zowel de klant als het team, en wanneer dat goedgeschreven stuk met een weloverwogen invalshoek en een strategische uitzet het gewenste resultaat heeft voor de klant.

  Wat is jouw toegevoegde waarde voor je klanten?

  Het vermogen informatie op te nemen als een spons en om te zetten in een goed gestructureerd verhaal. Daarnaast vertaalt enthousiasme zich bij mij in hard werk. En ik ben zeer enthousiast over mijn klanten.

  Hoe zorg je ervoor dat je het vandaag beter doet dan gisteren?

  Door altijd kritisch te zijn en dat ook van anderen te vragen, maar tegelijkertijd open te staan voor nieuwe inzichten.

  Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?

  Dan ben ik vaak te vinden bij vrienden, liefst vergezeld door een al dan niet zelf gefabriceerd culinair hoogstandje. Ook ben ik een groot muziekliefhebber, altijd op zoek naar nieuwe melodieuze pareltjes, zowel op het internet als op zijn tijd op een festival of feestje.

  Anke van Heerbeek

  Anke van Heerebeek

  Strateeg & partner

  Wat vind je het leukst aan je werk?

  Het creëren en vertellen van uiteenlopende en aansprekende verhalen in de media voor allerhande bedrijven en het succesvol meebouwen aan een merk. Maar ook de dynamiek, de afwisseling en de vraag naar creatieve oplossingen.

  Wat is jouw toegevoegde waarde voor je klanten?

  Veelzijdigheid, ervaring en flexibiliteit. Ik geloof in een geïntegreerde en thematische aanpak ondersteund door een langetermijnstrategie en streef door een uitmuntende uitvoering naar successen.

  Hoe zorg je ervoor dat je het vandaag beter doet dan gisteren?

  Van Jeff Gasperz, hoogleraar en adviseur innovatie & business creativiteit, ontving ik ooit een kansboekje. Daarin staan mijn ideeën en hersenspinsels maar ook verbeterpunten naar aanleiding van inspirerende ontmoetingen, gesprekken met klanten en collega’s en analyses.

  Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?

  Mooie, inspirerende plekken en culturen ontdekken, nieuwe sportieve uitdagingen aangaan, zoals het lopen van de marathon in Parijs, en lekker eten en drinken met vrienden.

  Gian Slagter

  Gian Slagter

  Online marketeer

  Wat vind je het leukst aan je werk?
  Nieuwe manieren bedenken om voor onze klanten de juiste doelgroep te bereiken en te activeren. Daarnaast is de samenwerking en interactie met collega’s erg belangrijk voor mij.

  Wat is jouw toegevoegde waarde voor je klanten?
  Ik zorg ervoor dat de content die wordt geproduceerd en de campagnes die worden bedacht de juiste online doelgroep bereiken, waardoor de relevantie en waarde ervan toenemen. Daarnaast ondersteun ik klanten bij het analyseren en optimaliseren van de online activiteiten, zodat ze hier de maximale resultaten uit halen.

  Hoe zorg je ervoor dat je het vandaag beter doet dan gisteren?
  Met de hulp van mijn collega’s die mij helpen en sturen probeer ik mijzelf elke dag te verbeteren. Verder vind ik het leuk om online de nieuwste trends en tips te volgen omtrent (online) marketing.

  Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?
  Naast mijn werk bij Lubbers De Jong ben ik al zeven jaar actief als professioneel basketballer, momenteel bij Apollo Amsterdam. Behalve basketbal heb ik een grote passie voor sport in het algemeen. Zo kijk en speel ik graag tennis, maar bijvoorbeeld ook voetbal en boksen.