Gezocht: Senior PR Strateeg / Account Director

LDJ is hiring a Senior PR Strateeg / Account Director!

Wil jij unicorns, scale-ups en internationale tech giganten helpen groeien door slimme, strategische pr- en marketingcampagnes? LDJ Tech PR groeit ook en op het moment zoeken wij hard naar talent dat zich herkent in de rol van Senior PR Strateeg / Account Director. Titels zeggen niet veel vinden wij zelf, dus lees vooral de rol- en bedrijfsomschrijving.

Is this you?

Je bent het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor jouw klanten, en kan een relatie onderhouden op operationeel- en directieniveau. Je bent dé strategische analytische adviseur voor jouw klanten, probeert zo goed mogelijk te doortasten welke uitdagingen er zijn en hoe LDJ kan helpen om die te overwinnen. Daarbij denk jij strategisch, verdiep jij je in de business van de klant en adviseer je uitgaande van 360 graden marketingcommunicatie en PR aanpak. Binnen no-time bouw jij een ijzersterke relatie op met je klanten en onderhoudt deze zodat zij gelukkig zijn én blijven. Je leidt meetings, organiseert brainstorms en verrast ze met creatieve ideeën. Je luistert en kijkt kritisch naar wat nodig is en maakt strategische plannen die hen helpen hun doelen te bereiken.

Dit doe je natuurlijk allemaal niet alleen, je hebt een sterk en ervaren team om je heen. Daarbij ben jij de kapitein die ervoor zorgt dat jouw team koers houdt, bijstuurt en extra gas geeft wanneer dat nodig is. De woeste zeeën trotseer jij met slimme en effectieve plannen voor lange en korte termijn. Om ervoor te zorgen dat jij en jouw team goed op koers blijven denk en handel jij proactief, en communiceer je duidelijk naar jouw klanten en teamgenoten. Zo bereiken jouw klant en team de zonnige bestemming. Hierbij geef je leiding aan junior adviseurs, content specialisten of online marketeers die leergierig zijn en alles van je willen leren. Daarom is onze ideale kandidaat een ware teamspeler. Je bent recht door zee, geeft feedback en vraagt feedback.

Je bent van nature geïnteresseerd in de ontwikkelingen in ons vakgebied, tech & innovatie, en de sectoren van onze klanten. Daarnaast kijk je ook naar de grotere ontwikkelingen in de wereld. Je volgt het nieuws vanuit de palm van je hand en wanneer je kansen ziet, weet je hier snel op in te haken.

De checklist:

 • Je hebt een afgeronde hbo/wo-opleiding richting communicatie en/of marketing
 • Je hebt 6-10 jaren werkervaring aan bureauzijde (B2C en/of B2B)
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je hebt aantoonbare ervaring in geïntegreerde marketingcommunicatie en PR
 • Je leidt C-level conversaties, leidt presentaties en pitches
 • Je beschikt over accountmanagement skills, incl. budgettering en P&L
 • Je bent analytisch en een fijne persoonlijkheid voor team en klanten
 • Je kan je goed verplaatsen in de verschillende rollen en de ondernemer
 • Je hebt een ondernemende en inspirerende mindset, gericht op groei en innovatie
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een fulltime dienstverband
 • Een prettige werkomgeving in het centrum van Amsterdam, wanneer het meer mag, en comfortabel vanuit huis werken dankzij onze thuiswerkvergoeding en support
 • Een dynamische, informele en positieve werkcultuur
 • Elke donderdag sporten onder professionele begeleiding
 • De vrijheid en het vertrouwen om invulling te geven aan je takenpakket

Interessant? Solliciteer dan nu!

Heb jij het idee dat jij jezelf wel bij ons ziet werken? Cool, stuur dan je CV en motivatie naar Gijs Toxopeus via gijs@lubbersdejong.nl. Heb jij nog vragen over de rol, bel dan 06-42089282.

En dan?

We laten je binnen twee werkdagen weten of we kennis met je willen maken. De eerste ronde bestaat uit een virtuele kennismaking van een half uurtje met twee teamleden die jou vijf vragen zullen stellen. Als we nog steeds een match voelen, maken we een face-to-face afspraak op ons kantoor in Amsterdam. Je ontmoet dan een van onze PR-strategen om je inhoudelijk nog meer informatie te geven.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Over LDJ TECH PR

Tech & Innovation for positive impact: LDJ is het toonaangevende bureau voor geïntegreerde marketing communicatie en PR voor organisaties die met tech en innovatie positieve impact creëren in de wereld.

Met hart en ziel voor innovatie en technologie creëren wij onderscheidende strategieën, verhalen en resultaat-gedreven campagnes die onze klanten helpen hun businessdoelstellingen te bereiken.

Lubbers De Jong Tech PR is een gerenommeerd bureau op gebied van veranderingen. Het heeft zich gespecialiseerd in strategische marketingcommunicatie en PR voor bedrijven en organisaties in de technologie sector die via innovaties disruptie teweegbrengen. Elke dag staan wij klaar voor mooie klanten als Red Hat, Synctuition, Mimaki, Coolprofs, Zyxel, NLdigital en PlanetCare. Maar we zijn ook strategische partners van de Plastic Soup Foundation, Startup Bootcamp  en Digital Transformers Awards. Zo zijn wij hard op weg om een volledig geïntegreerd pr-/marketing-/media- en communicatiebureau te worden dat tot de top drie bureaus voor technologie en innovatie behoort.

Kennismaken met het team? Check hieronder een aantal van je mogelijke nieuwe collega’s!

Margreet Poolman

Margreet Poolman

PR-strateeg

Wat vind je het leukst aan je werk?

Je krijgt bij veel verschillende bedrijven een kijkje in de keuken en het werk zelf is afwisselend, doordat er verschillende onderwerpen langs komen. Wat dat betreft is het niet zo zeer specialistisch maar eerder generalistisch.

Wat is jouw toegevoegde waarde voor je klanten?

Mijn hands-on-mentaliteit, creativiteit en nieuwsgierigheid.

Hoe zorg je ervoor dat je het vandaag beter doet dan gisteren?

Door me te blijven verdiepen in nieuwe ontwikkelingen en te anticiperen op feedback van klanten.

Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?

Sporten waaronder sinds enige tijd tennis (ik zit op les), in de winter schaatsen en in de zomer zwemmen en hardlopen, afspreken met vrienden en tekenen & schilderen.

Gian Slagter

Gian Slagter

Online marketeer

Wat vind je het leukst aan je werk?
Nieuwe manieren bedenken om voor onze klanten de juiste doelgroep te bereiken en te activeren. Daarnaast is de samenwerking en interactie met collega’s erg belangrijk voor mij.

Wat is jouw toegevoegde waarde voor je klanten?
Ik zorg ervoor dat de content die wordt geproduceerd en de campagnes die worden bedacht de juiste online doelgroep bereiken, waardoor de relevantie en waarde ervan toenemen. Daarnaast ondersteun ik klanten bij het analyseren en optimaliseren van de online activiteiten, zodat ze hier de maximale resultaten uit halen.

Hoe zorg je ervoor dat je het vandaag beter doet dan gisteren?
Met de hulp van mijn collega’s die mij helpen en sturen probeer ik mijzelf elke dag te verbeteren. Verder vind ik het leuk om online de nieuwste trends en tips te volgen omtrent (online) marketing.

Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?
Naast mijn werk bij Lubbers De Jong ben ik al zeven jaar actief als professioneel basketballer, momenteel bij Apollo Amsterdam. Behalve basketbal heb ik een grote passie voor sport in het algemeen. Zo kijk en speel ik graag tennis, maar bijvoorbeeld ook voetbal en boksen.

Gijs Toxopeus

Gijs Toxopeus

Client & Operations Director

Wat vind je het leukst aan jouw werk?

Het mooiste van ons werk is dat je elke dag voor een klant uit een andere industrie aan de slag bent om verhalen te maken. Verhalen die mensen en merken verbinden, verhalen die helpen om doelen te bereiken. Je leert zo elke dag weer iets nieuws als je je ogen en oren open houdt.

Wat is jouw toegevoegde waarde voor klanten ?

Dat zul je mijn klanten moeten vragen. 😉 Mijn inziens is mijn toegevoegde waarde dat ik mij zowel goed kan verplaatsen in mijn opdrachtgever als in hun stakeholders en belangrijkste doelgroepen. Daarbij denk ik oplossingsgericht en middelen vrij om tot de beste geïntegreerde communicatie tactiek te komen. Daarbij komt zowel mijn ervaring in corporate- en crisiscommunicatie voor Starbucks, als mede mijn ervaring in marketing communicatie voor techbedrijven als Spotify, Vodafone, Nikon en Dell van pas.

Hoe zorg je ervoor dat je het vandaag beter doet dan gisteren ?

Vraag om feedback. Niet alleen aan je collega's, maar ook aan je klant. Probeer elke dag iets te lezen waar je iets van kan leren. Dit zijn adviezen die ik kreeg toen ik een junior was en die mij hebben geholpen. Recent ben ik ook gaan mediteren. Dit heeft mij meer rust en focus gegeven om nog beter te kunnen kijken en luisteren naar de wereld om mij heen, als ook naar de wereld in mij. Ik kan dit dan ook aanraden om te proberen, alhoewel ik weet dat het niet 't juiste gereedschap is voor iedereen.

Wat doe je het liefste als je niet aan het werk bent ?

Als ik niet werk, dan denk ik aan weekenden of vakantie. Tijd doorbrengen met familie en vrienden en buiten actief bezig zijn. Het klinkt cliché, en dat is het misschien ook. Maar er voor zorgen dat je gezond bent en voelt, door je te omringen met mensen, goed eten en te bewegen zorgt er voor dat ik gelukkig ben en dat geluk kan delen.

Lauren de Maere

Lauren de Maere

PR-strateeg

Wat vind je het leukst aan je werk?

Bedenken wat de beste langetermijnstrategie is voor een bedrijf, vind ik enorm interessant. De variatie van zowel de deelgebieden van de communicatie (mediarelaties, conceptontwikkeling,…) als de variatie van bedrijven maakt mij enorm nieuwsgierig en gemotiveerd om telkens perfecte oplossingen te bedenken. Met mijn achtergrond in journalistiek, communicatie, economie en sales, ben ik erg blij dat ik alles in één functie kan combineren.

Wat is jouw toegevoegde waarde voor je klanten?

De mix tussen enerzijds mijn commerciële mindset en anderzijds mijn creatieve ziel zorgt ervoor dat ik de juiste - en haalbare - oplossingen probeer te bedenken. Met mijn hands-on mentaliteit zet ik me altijd in voor de volle honderd procent om ervoor te zorgen dat alles tot een goed eind wordt gebracht. Ik hoop dat klanten mij als ideale sparringpartner ervaren.

Hoe zorg je ervoor dat je het vandaag beter doet dan gisteren?

Dagelijks probeer ik te reflecteren over de positieve en minder positieve dingen die zich afspelen. Onder het motto ‘Moeizame wegen leiden vaak naar mooie bestemmingen’ probeer ik telkens uit mijn comfort zone te treden en mezelf verder te ontwikkelen. Ook probeer ik feedback van anderen op te nemen om op die manier het beste van mezelf naar boven te brengen. Negatieve feedback probeer ik telkens om te zetten tot positieve leerlessen.

Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?

Als ik niet aan het werk ben, raast mijn hartslag waarschijnlijk hoger dan 180. Ik hou enorm van sport als rennen, ballet, surfen en pilates. Sporten is voor mij de ideale uitlaatklep na een werkdag en de perfecte manier om alle energie los te laten.