VACATURE TECH PR-STRATEEG

Wil jij unicorns, scale-ups en internationale techgiganten helpen groeien door slimme, strategische pr- en marketingcampagnes?

Profiel

Wij zijn een pr-bureau voor bedrijven en organisaties in de technologiesector die via innovaties disruptie teweegbrengen. Wij zijn gespecialiseerd in pr, digital marketing, social media en contentcreatie.

Voor onze klanten bedenken we strategieën en creëren wij content om hun naamsbekendheid en vindbaarheid te vergroten, hun reputatie te versterken en nieuwe contacten voor ze te leggen. Naast de traditionele kanalen maken we hierbij veelvuldig gebruik van nieuwe media.

Over Lubbers De Jong

Het jonge team bestaat uit 15 enthousiastelingen die vanuit ons kantoor nabij de gezellige Utrechtsestraat in het Amsterdamse centrum merken helpen groeien. We streven naar de beste resultaten voor onze klanten en voor onze inspanningen ontvingen we diverse awards. Lubbers De Jong werkt onder andere voor Red Hat, Lebara, Effectory, Ortec, Infor en Bynder, is initiatiefnemer van de Digital Transformers Awards en sponsor van zowel de Plastic Soup Foundation als de Nederlandse Data Science Prijzen.

Is this you?

Wil jij unicorns, scale-ups en internationale techbedrijven helpen groeien door slimme, strategische pr- en marketingcampagnes? Ben je geïnteresseerd in de techwereld, creatief en een digital storyteller? Weet jij daarnaast verhalen interessant te maken voor journalisten en influencers en kun je bovendien verwachtingen managen?

Per direct zijn wij op zoek naar een medior pr-adviseur (40 uur) met minimaal vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, en een afgeronde HBO- of universitaire opleiding communicatie, marketing, journalistiek of soortgelijke studie.

Voor onze klanten bedenken we strategieën en creëren wij content om hun naamsbekendheid en vindbaarheid te vergroten, hun reputatie te versterken en nieuwe contacten voor ze te leggen. Naast de traditionele kanalen maken we hierbij veelvuldig gebruik van nieuwe media.

De ideale kandidaat is een sterke strateeg, een projectmanager die verwachtingen kan managen, op directieniveau kan adviseren, uitstekend kan samenwerken en een vlotte pen heeft. Daarnaast is ervaring met business to business pr-programma’s en begrip van tactieken om merken te laden en de naamsbekendheid te verbeteren gewenst.

Ons aanbod

Een fulltime dienstverband, een prettige werkomgeving in het centrum van Amsterdam en een dynamische, informele en positieve werkcultuur. Houd je van sporten? Ga dan elke donderdag met ons boksen onder professionele begeleiding. Of neem deel aan een van de activiteiten uit ons fitheidsprogramma. of een van onze sociale events. Je krijgt de vrijheid en het vertrouwen om invulling te geven aan je takenpakket, dat bestaat uit een diversiteit aan opdrachten en taken voor inspirerende bedrijven.

Your job

  • Het vertalen van bedrijfsvraagstukken in effectieve marketing- en pr-strategieën voor een verscheidenheid aan bedrijven, van grote corporate organisaties tot innovatieve start-ups en scale-ups.
  • Het adviseren en beheren van klantrelaties van diverse (internationale) klanten in de B2B-sector.
  • Samen met specialisten op het gebied van tekst, video, social media en leadgeneratie ervoor zorgen dat de kwaliteit van onze dienstverlening de verwachtingen van onze klanten overtreft.
  • Het schrijven van opiniestukken, visieverhalen, persberichten, klantverhalen, nieuwsbrieven, columns en andere externe en interne publicaties en het adviseren omtrent een succesvolle, inhoudelijke contentstrategie.
  • Het onderhouden van bestaande mediarelaties, het aangaan van nieuwe relaties met onder andere analisten, bloggers, opinieleiders en opiniemakers, en het organiseren van persgesprekken en redactiebezoeken.
  • Coördinatie van de inzet van het PESO-mediamodel.
  • Het bijhouden en communiceren van resultaten.

Enthousiast?

Wil jij ons team komen versterken? Reageer dan nu! Mail dan snel je cv en motivatiebrief naar Anke van Heerebeek, anke@lubbersdejong.nl. Of bel 06-48203864.

De online campagnes van Lubbers De Jong geven de bekendheid van Mimaki in Europa een enorme boost.

Danna DrionMarketing Manager EMEA Mimaki Europe