Wil jij unicorns, scale-ups en internationale techgiganten helpen groeien door slimme pr- en marketingcampagnes? Ben je thuis in de techwereld, creatief en een digital storyteller? Weet jij daarnaast verhalen interessant te maken voor journalisten en influencers en kun je bovendien verwachtingen managen? Bekijk dan onderstaande vacature.

Lubbers De Jong tech pr

Wij zijn een pr-bureau voor bedrijven en organisaties in de technologiesector die via innovaties disruptie teweegbrengen. Wij zijn gespecialiseerd in pr, digital marketing, social media en contentcreatie. Het jonge team bestaat uit 15 enthousiastelingen die vanuit ons kantoor nabij de gezellige Utrechtsestraat in het Amsterdamse centrum merken helpen groeien. We streven naar de beste resultaten voor onze klanten en in onze awardhoek prijkt een mooi exemplaar van de Dutch PR Award van de VPRA.

Gezocht

Per direct zijn wij op zoek naar een medior pr-adviseur (40 uur) met minimaal vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast heb je een HBO- of universitaire opleiding communicatie, marketing, journalistiek of soortgelijke studie afgerond.

Jouw verantwoordelijkheden

  • Het adviseren van klanten over het inzetten van communicatie- en marketingmiddelen op basis van je ervaring en analyse van de ontwikkelingen in de markt.
  • Het maken en uitvoeren van pr- en contentmarketingplannen voor diverse bedrijven, van grote corporate organisaties tot innovatieve start-ups en scale-ups.
  • Het schrijven van verhalen, blogs, nieuwsbrieven, columns en andere externe en interne publicaties.
  • Het maken van journalistieke verhalen en het organiseren van persgesprekken
  • Het onderhouden van bestaande persrelaties en aangaan van nieuwe relaties met onder andere influencers, analisten, bloggers en opinieleiders.
  • Coördinatie van de inzet van het PESO-mediamodel.
  • Het bijhouden van en sturen op resultaten.

Enthousiast? Reageer nu!

Wil jij ons team komen versterken? Mail dan je cv en motivatiebrief naar Anke van Heerebeek, anke@lubbersdejong.nl. Bezoek voor meer informatie onze website www.lubbersdejong.nl of bel 06 48203864