Junior PR/communicatie talent

Sta jij aan het begin van je carrière en kan je niet wachten om je communicatie-kennis (verder) in de praktijk te brengen met toffe projecten voor vernieuwende tech-bedrijven? Lees dan snel verder!

Aanstormend communicatie talent?
LDJ TECH PR is hiring!

LDJ TECH PR is op zoek naar een ambitieuze starter om het team te versterken. Je belangrijkste taak: het hands-on ondersteunen van het team van PR-strategen en marketeers bij het uitvoeren van uiteenlopende projecten. Je werkzaamheden: variërend van adviseren tot realiseren, en alles daar tussenin. Je doel: daar steeds beter in worden.

Wat bieden wij:

Bij LDJ ga je meteen aan de slag met projecten voor onze klanten. Een groot onderdeel van je werk is schrijven, bijvoorbeeld blogs, persberichten of pitches, maar ook social media posts en videoscripts. Daarnaast ben jij chef content creatie, brief je onze designer en filmmaker, ondersteun je de marketeers, help je bij de organisatie van (online) events. Daarnaast wordt je ook betrokken bij het ontwikkelen van en adviseren over PR-strategieën, zowel voor projecten met een korte als lange looptijd. Hierbij krijg je de ruimte om te ontdekken wat je leuk vindt, en geven we je de kans om je talent en ambities verder te ontwikkelen. Daarbij waarderen we onze werknemers met een passend salaris.

Waar kom je terecht:

 • In een jong team van 12 communicatie-adepten en PR-enthousiastelingen
 • In een informele cultuur, gekenmerkt door kennisdeling, vertrouwen en transparantie
 • In een hoofdkwartier nabij de gezellige Utrechtsestraat in het Amsterdamse centrum

Dus ben jij:

 • Op zoek naar een leuke werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen in marketing/communicatie
 • Afgestudeerd in een vakgebied zoals communicatie, journalistiek of marketing (HBO/WO)
 • In de ogen van je omgeving de koning(in) van korte copy
 • Het type dat altijd op de hoogte is van het laatste nieuws
 • Een echte mediaconsument (en niet vies van een uitstapje buiten de MSM)
 • Bekend met meer Youtube-kanalen, Reddit-feeds, Snapfilters en TikTok-influencers dan je vrienden
 • Geïnteresseerd in technologie
 • En nog steeds aan het lezen?

Solliciteer dan direct!

Klik hier

En dan?

We laten je binnen twee werkdagen weten of we kennis met je willen maken. De eerste ronde bestaat uit een virtuele kennismaking van een half uurtje met twee teamleden die jou een paar vragen zullen stellen. Als we nog steeds een match voelen, krijg je een korte schrijfopdracht, en maken we een face-to-face afspraak op ons kantoor in Amsterdam. Je ontmoet dan een van onze PR-strategen om je inhoudelijk nog meer informatie te geven.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Play Video

Speel video

Stagiair Tech PR en Communicatie

“Heb jij het ook gehad met saaie sollicitatievragen? Kom kennismaken om te zien of we een match zijn”

Patrick OeijOnline Marketing Specialist

  Upload CV


  Over LDJ TECH PR

  LDJ TECH PR is een internationaal PR- en online marketing bureau met een hart voor innovatie en technologie. Met een enthousiast team creëren wij onderscheidende verhalen en resultaat-gedreven campagnes voor onze klanten. Kennismaken met het team? Check hieronder je mogelijke nieuwe collega’s!

  Lauren de Maere

  PR-strateeg

  Wat vind je het leukst aan je werk?

  Bedenken wat de beste langetermijnstrategie is voor een bedrijf, vind ik enorm interessant. De variatie van zowel de deelgebieden van de communicatie (mediarelaties, conceptontwikkeling,…) als de variatie van bedrijven maakt mij enorm nieuwsgierig en gemotiveerd om telkens perfecte oplossingen te bedenken. Met mijn achtergrond in journalistiek, communicatie, economie en sales, ben ik erg blij dat ik alles in één functie kan combineren.

  Wat is jouw toegevoegde waarde voor je klanten?

  De mix tussen enerzijds mijn commerciële mindset en anderzijds mijn creatieve ziel zorgt ervoor dat ik de juiste - en haalbare - oplossingen probeer te bedenken. Met mijn hands-on mentaliteit zet ik me altijd in voor de volle honderd procent om ervoor te zorgen dat alles tot een goed eind wordt gebracht. Ik hoop dat klanten mij als ideale sparringpartner ervaren.

  Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?

  Als ik niet aan het werk ben, raast mijn hartslag waarschijnlijk hoger dan 180. Ik hou enorm van sport als rennen, ballet, surfen en pilates. Sporten is voor mij de ideale uitlaatklep na een werkdag en de perfecte manier om alle energie los te laten

  Yorick Fliervoet

  Yorick Fliervoet

  PR-strateeg

  Wat vind je het leukst aan je werk?

  Het samenspel met zowel de klant als het team, en wanneer dat goedgeschreven stuk met een weloverwogen invalshoek en een strategische uitzet het gewenste resultaat heeft voor de klant.

  Wat is jouw toegevoegde waarde voor je klanten?

  Het vermogen informatie op te nemen als een spons en om te zetten in een goed gestructureerd verhaal. Daarnaast vertaalt enthousiasme zich bij mij in hard werk. En ik ben zeer enthousiast over mijn klanten.

  Hoe zorg je ervoor dat je het vandaag beter doet dan gisteren?

  Door altijd kritisch te zijn en dat ook van anderen te vragen, maar tegelijkertijd open te staan voor nieuwe inzichten.

  Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?

  Dan ben ik vaak te vinden bij vrienden, liefst vergezeld door een al dan niet zelf gefabriceerd culinair hoogstandje. Ook ben ik een groot muziekliefhebber, altijd op zoek naar nieuwe melodieuze pareltjes, zowel op het internet als op zijn tijd op een festival of feestje.

  Gian Slagter

  Gian Slagter

  Online marketeer

  Wat vind je het leukst aan je werk?
  Nieuwe manieren bedenken om voor onze klanten de juiste doelgroep te bereiken en te activeren. Daarnaast is de samenwerking en interactie met collega’s erg belangrijk voor mij.

  Wat is jouw toegevoegde waarde voor je klanten?
  Ik zorg ervoor dat de content die wordt geproduceerd en de campagnes die worden bedacht de juiste online doelgroep bereiken, waardoor de relevantie en waarde ervan toenemen. Daarnaast ondersteun ik klanten bij het analyseren en optimaliseren van de online activiteiten, zodat ze hier de maximale resultaten uit halen.

  Hoe zorg je ervoor dat je het vandaag beter doet dan gisteren?
  Met de hulp van mijn collega’s die mij helpen en sturen probeer ik mijzelf elke dag te verbeteren. Verder vind ik het leuk om online de nieuwste trends en tips te volgen omtrent (online) marketing.

  Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?
  Naast mijn werk bij Lubbers De Jong ben ik al zeven jaar actief als professioneel basketballer, momenteel bij Apollo Amsterdam. Behalve basketbal heb ik een grote passie voor sport in het algemeen. Zo kijk en speel ik graag tennis, maar bijvoorbeeld ook voetbal en boksen.