Creatief communicatietalent met liefde voor tech en media?

 

Geen ervaring in pr, marketing, en reclame, maar ambitie genoeg om dat te leren?
Dan ben jij precies wie LDJ zoekt.

Team LDJ zoekt partners in crime!

Geen ervaring in pr, marketing en reclame, maar ambitie om dat te leren? 

Dan ben jij precies wie LDJ zoekt!

Maak jij het verschil?

Een social media-dier? Een creatieve geest? Een adviseur in de dop? Een uitvinder? Kan ons het schelen. Wij zoeken iemand die het verschil maakt voor ons en onze klanten. Je wordt warm van vernieuwing, innovatie, van maatschappelijke ontwikkelingen en van het versimpelen van communicatie. Je houdt ervan om jouw klant in de spotlights te zetten.

 

Creatieve en strategische doener?

Je hebt de ambitie om te groeien tot strategisch adviseur, maar wilt ook pragmatisch met communicatie aan de gang. Je hebt een goede pen, die moeiteloos stileert wat je klant wilt zeggen op verschillende kanalen. Van TikTok, YouTube, Facebook en Insta, tot een persbericht. Je wordt enthousiast van het bedenken van creatieve ideeën om doelgroepen in hun onderbuik te raken en te verrassen.

Richt je eigen baan in

De combinatie van de LDJ Academy met inspirerende projecten voor klanten, zorgt dat jij je ontwikkelt. Jij bepaalt waar je werkt. We hebben een prachtig kantoor in hartje Amsterdam. Daar hoef je niet te werken, wat ons betreft klap jij ’s ochtends je laptop open terwijl je op een strand op Ibiza zit. Ook hoe je werk en privé optimaal combineert bepaal je zelf. Maar als je dan in de buurt bent, doe je dan op woensdag mee met de box training met het team?

 

Wat je onder andere gaat doen

  • Ondersteunen van accountteams in de uitvoering van communicatie-activiteiten.
  • Plannen en coördineren van contentprojecten en -producties.
  • Meewerken aan brainstorms en creatieve/strategische voorstellen.
  • Creatieve copy en content maken.
  • Klanten en teams op de hoogte houden van wat relevant is.
  • Betrokken bij marketingcommunicatie en PR van LDJ.
Klik hier

Meer weten? Stuur een bericht naar gijs@lubbersdejong.nl, of bel: 06-42089282. Dan maken we snel kennis!

Over LDJ

Wij van LDJ, zijn gek op technologie. Niet een beetje gek… maar heel erg gek. Dat komt omdat tech kan het leven van mensen leuker maken (veel leuker zelfs), en beter. Omdat iets opeens veel sneller gaat (nou ja ópeens …), slimmer, of makkelijker. En dat willen we van de daken schreeuwen.

Maar tech is niet alleen maar leuk. Tech is ook een beetje eng. Soms. Omdat het nog onbekend is. Wat je ermee kunt en wat dat voor jou betekent. Omdat het misschien iets verdringt. Iets wat je liever niet kwijt bent. Iets waar je aan gehecht bent. Echt contact bijvoorbeeld. Echt contact tussen echte mensen. In dat geval heeft tech wat uitleg nodig. Invulling, perspectief, context. Of gewoon uitleg.

Wij van LDJ geloven in het mooie van tech, en wij houden van mensen. En van elkaar. Echt. Wij zijn een hecht team van vakidioten. Wij zijn een hecht team van vakidioten. Welkom bij LDJ. Wij vieren tech sinds 1987.

Lauren de Maere

Lauren de Maere

PR-strateeg

Wat vind je het leukst aan je werk?

Bedenken wat de beste langetermijnstrategie is voor een bedrijf, vind ik enorm interessant. De variatie van zowel de deelgebieden van de communicatie (mediarelaties, conceptontwikkeling,…) als de variatie van bedrijven maakt mij enorm nieuwsgierig en gemotiveerd om telkens perfecte oplossingen te bedenken. Met mijn achtergrond in journalistiek, communicatie, economie en sales, ben ik erg blij dat ik alles in één functie kan combineren.

Wat is jouw toegevoegde waarde voor je klanten?

De mix tussen enerzijds mijn commerciële mindset en anderzijds mijn creatieve ziel zorgt ervoor dat ik de juiste - en haalbare - oplossingen probeer te bedenken. Met mijn hands-on mentaliteit zet ik me altijd in voor de volle honderd procent om ervoor te zorgen dat alles tot een goed eind wordt gebracht. Ik hoop dat klanten mij als ideale sparringpartner ervaren.

Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?

Als ik niet aan het werk ben, raast mijn hartslag waarschijnlijk hoger dan 180. Ik hou enorm van sport als rennen, ballet, surfen en pilates. Sporten is voor mij de ideale uitlaatklep na een werkdag en de perfecte manier om alle energie los te laten

Gijs Toxopeus

Gijs Toxopeus

Client & Operations Director

Wat vind je het leukst aan jouw werk?

Het mooiste van ons werk is dat je elke dag voor een klant uit een andere industrie aan de slag bent om verhalen te maken. Verhalen die mensen en merken verbinden, verhalen die helpen om doelen te bereiken. Je leert zo elke dag weer iets nieuws als je je ogen en oren open houdt.

Wat is jouw toegevoegde waarde voor klanten ?

Dat zul je mijn klanten moeten vragen. 😉 Mijn inziens is mijn toegevoegde waarde dat ik mij zowel goed kan verplaatsen in mijn opdrachtgever als in hun stakeholders en belangrijkste doelgroepen. Daarbij denk ik oplossingsgericht en middelen vrij om tot de beste geïntegreerde communicatie tactiek te komen. Daarbij komt zowel mijn ervaring in corporate- en crisiscommunicatie voor Starbucks, als mede mijn ervaring in marketing communicatie voor techbedrijven als Spotify, Vodafone, Nikon en Dell van pas.

Hoe zorg je ervoor dat je het vandaag beter doet dan gisteren ?

Vraag om feedback. Niet alleen aan je collega's, maar ook aan je klant. Probeer elke dag iets te lezen waar je iets van kan leren. Dit zijn adviezen die ik kreeg toen ik een junior was en die mij hebben geholpen. Recent ben ik ook gaan mediteren. Dit heeft mij meer rust en focus gegeven om nog beter te kunnen kijken en luisteren naar de wereld om mij heen, als ook naar de wereld in mij. Ik kan dit dan ook aanraden om te proberen, alhoewel ik weet dat het niet 't juiste gereedschap is voor iedereen.

Wat doe je het liefste als je niet aan het werk bent ?

Als ik niet werk, dan denk ik aan weekenden of vakantie. Tijd doorbrengen met familie en vrienden en buiten actief bezig zijn. Het klinkt cliché, en dat is het misschien ook. Maar er voor zorgen dat je gezond bent en voelt, door je te omringen met mensen, goed eten en te bewegen zorgt er voor dat ik gelukkig ben en dat geluk kan delen.

Gian Slagter

Gian Slagter

Online marketeer

Wat vind je het leukst aan je werk?

Nieuwe manieren bedenken om voor onze klanten de juiste doelgroep te bereiken en te activeren. Daarnaast is de samenwerking en interactie met collega’s erg belangrijk voor mij.

Wat is jouw toegevoegde waarde voor je klanten?

Ik zorg ervoor dat de content die wordt geproduceerd en de campagnes die worden bedacht de juiste online doelgroep bereiken, waardoor de relevantie en waarde ervan toenemen. Daarnaast ondersteun ik klanten bij het analyseren en optimaliseren van de online activiteiten, zodat ze hier de maximale resultaten uit halen.

Hoe zorg je ervoor dat je het vandaag beter doet dan gisteren?

Met de hulp van mijn collega’s die mij helpen en sturen probeer ik mijzelf elke dag te verbeteren. Verder vind ik het leuk om online de nieuwste trends en tips te volgen omtrent (online) marketing.

Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?

Naast mijn werk bij Lubbers De Jong ben ik al zeven jaar actief als professioneel basketballer, momenteel bij Apollo Amsterdam. Behalve basketbal heb ik een grote passie voor sport in het algemeen. Zo kijk en speel ik graag tennis, maar bijvoorbeeld ook voetbal en boksen.

Play Video

Speel video

Stagiair Tech PR en Communicatie

“Heb jij het ook gehad met saaie sollicitatievragen? Kom kennismaken om te zien of we een match zijn”

Patrick OeijOnline Marketing Specialist

    Upload CV