Junior PR/communicatie talent

Sta jij aan het begin van je carrière en kan je niet wachten om je communicatie-kennis (verder) in de praktijk te brengen met toffe projecten voor vernieuwende tech-bedrijven? Lees dan snel verder!

Aanstormend communicatie talent?
LDJ TECH PR is hiring!

LDJ TECH PR is op zoek naar een ambitieuze starter om het team te versterken. Je belangrijkste taak: het hands-on ondersteunen van het team van PR-strategen en marketeers bij het uitvoeren van uiteenlopende projecten. Je werkzaamheden: variërend van adviseren tot realiseren, en alles daar tussenin. Je doel: daar steeds beter in worden.

Wat bieden wij:

Bij LDJ ga je meteen aan de slag met projecten voor onze klanten. Een groot onderdeel van je werk is schrijven, bijvoorbeeld blogs, persberichten of pitches, maar ook social media posts en videoscripts. Daarnaast ben jij chef content creatie, brief je onze designer en filmmaker, ondersteun je de marketeers, help je bij de organisatie van (online) events. Daarnaast wordt je ook betrokken bij het ontwikkelen van en adviseren over PR-strategieën, zowel voor projecten met een korte als lange looptijd. Hierbij krijg je de ruimte om te ontdekken wat je leuk vindt, en geven we je de kans om je talent en ambities verder te ontwikkelen. Daarbij waarderen we onze werknemers met een passend salaris.

Waar kom je terecht:

 • In een jong team van 12 communicatie-adepten en PR-enthousiastelingen
 • In een informele cultuur, gekenmerkt door kennisdeling, vertrouwen en transparantie
 • In een hoofdkwartier nabij de gezellige Utrechtsestraat in het Amsterdamse centrum

Dus ben jij:

 • Op zoek naar een leuke werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen in marketing/communicatie
 • Afgestudeerd in een vakgebied zoals communicatie, journalistiek of marketing (HBO/WO)
 • In de ogen van je omgeving de koning(in) van korte copy
 • Het type dat altijd op de hoogte is van het laatste nieuws
 • Een echte mediaconsument (en niet vies van een uitstapje buiten de MSM)
 • Bekend met meer Youtube-kanalen, Reddit-feeds, Snapfilters en TikTok-influencers dan je vrienden
 • Geïnteresseerd in technologie
 • En nog steeds aan het lezen?

Solliciteer dan direct!

Klik hier

En dan?

We laten je binnen twee werkdagen weten of we kennis met je willen maken. De eerste ronde bestaat uit een virtuele kennismaking van een half uurtje met twee teamleden die jou een paar vragen zullen stellen. Als we nog steeds een match voelen, krijg je een korte schrijfopdracht, en maken we een face-to-face afspraak op ons kantoor in Amsterdam. Je ontmoet dan een van onze PR-strategen om je inhoudelijk nog meer informatie te geven.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Play Video

Speel video

Stagiair Tech PR en Communicatie

“Heb jij het ook gehad met saaie sollicitatievragen? Kom kennismaken om te zien of we een match zijn”

Patrick OeijOnline Marketing Specialist

  Upload CV


  Over LDJ TECH PR

  LDJ TECH PR is een internationaal PR- en online marketing bureau met een hart voor innovatie en technologie. Met een enthousiast team creëren wij onderscheidende verhalen en resultaat-gedreven campagnes voor onze klanten. Kennismaken met het team? Check hieronder je mogelijke nieuwe collega’s!

  Lauren de Maere

  Lauren de Maere

  PR-strateeg

  Wat vind je het leukst aan je werk?

  Bedenken wat de beste langetermijnstrategie is voor een bedrijf, vind ik enorm interessant. De variatie van zowel de deelgebieden van de communicatie (mediarelaties, conceptontwikkeling,…) als de variatie van bedrijven maakt mij enorm nieuwsgierig en gemotiveerd om telkens perfecte oplossingen te bedenken. Met mijn achtergrond in journalistiek, communicatie, economie en sales, ben ik erg blij dat ik alles in één functie kan combineren.

  Wat is jouw toegevoegde waarde voor je klanten?

  De mix tussen enerzijds mijn commerciële mindset en anderzijds mijn creatieve ziel zorgt ervoor dat ik de juiste - en haalbare - oplossingen probeer te bedenken. Met mijn hands-on mentaliteit zet ik me altijd in voor de volle honderd procent om ervoor te zorgen dat alles tot een goed eind wordt gebracht. Ik hoop dat klanten mij als ideale sparringpartner ervaren.

  Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?

  Als ik niet aan het werk ben, raast mijn hartslag waarschijnlijk hoger dan 180. Ik hou enorm van sport als rennen, ballet, surfen en pilates. Sporten is voor mij de ideale uitlaatklep na een werkdag en de perfecte manier om alle energie los te laten

  Gijs Toxopeus

  Gijs Toxopeus

  Client & Operations Director

  Wat vind je het leukst aan jouw werk?

  Het mooiste van ons werk is dat je elke dag voor een klant uit een andere industrie aan de slag bent om verhalen te maken. Verhalen die mensen en merken verbinden, verhalen die helpen om doelen te bereiken. Je leert zo elke dag weer iets nieuws als je je ogen en oren open houdt.

  Wat is jouw toegevoegde waarde voor klanten ?

  Dat zul je mijn klanten moeten vragen. 😉 Mijn inziens is mijn toegevoegde waarde dat ik mij zowel goed kan verplaatsen in mijn opdrachtgever als in hun stakeholders en belangrijkste doelgroepen. Daarbij denk ik oplossingsgericht en middelen vrij om tot de beste geïntegreerde communicatie tactiek te komen. Daarbij komt zowel mijn ervaring in corporate- en crisiscommunicatie voor Starbucks, als mede mijn ervaring in marketing communicatie voor techbedrijven als Spotify, Vodafone, Nikon en Dell van pas.

  Hoe zorg je ervoor dat je het vandaag beter doet dan gisteren ?

  Vraag om feedback. Niet alleen aan je collega's, maar ook aan je klant. Probeer elke dag iets te lezen waar je iets van kan leren. Dit zijn adviezen die ik kreeg toen ik een junior was en die mij hebben geholpen. Recent ben ik ook gaan mediteren. Dit heeft mij meer rust en focus gegeven om nog beter te kunnen kijken en luisteren naar de wereld om mij heen, als ook naar de wereld in mij. Ik kan dit dan ook aanraden om te proberen, alhoewel ik weet dat het niet 't juiste gereedschap is voor iedereen.

  Wat doe je het liefste als je niet aan het werk bent ?

  Als ik niet werk, dan denk ik aan weekenden of vakantie. Tijd doorbrengen met familie en vrienden en buiten actief bezig zijn. Het klinkt cliché, en dat is het misschien ook. Maar er voor zorgen dat je gezond bent en voelt, door je te omringen met mensen, goed eten en te bewegen zorgt er voor dat ik gelukkig ben en dat geluk kan delen.

  Gian Slagter

  Gian Slagter

  Online marketeer

  Wat vind je het leukst aan je werk?

  Nieuwe manieren bedenken om voor onze klanten de juiste doelgroep te bereiken en te activeren. Daarnaast is de samenwerking en interactie met collega’s erg belangrijk voor mij.

  Wat is jouw toegevoegde waarde voor je klanten?

  Ik zorg ervoor dat de content die wordt geproduceerd en de campagnes die worden bedacht de juiste online doelgroep bereiken, waardoor de relevantie en waarde ervan toenemen. Daarnaast ondersteun ik klanten bij het analyseren en optimaliseren van de online activiteiten, zodat ze hier de maximale resultaten uit halen.

  Hoe zorg je ervoor dat je het vandaag beter doet dan gisteren?

  Met de hulp van mijn collega’s die mij helpen en sturen probeer ik mijzelf elke dag te verbeteren. Verder vind ik het leuk om online de nieuwste trends en tips te volgen omtrent (online) marketing.

  Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?

  Naast mijn werk bij Lubbers De Jong ben ik al zeven jaar actief als professioneel basketballer, momenteel bij Apollo Amsterdam. Behalve basketbal heb ik een grote passie voor sport in het algemeen. Zo kijk en speel ik graag tennis, maar bijvoorbeeld ook voetbal en boksen.