Werkgeluk geboden, ervaring niet vereist. 

Geen ervaring in pr, marketing, en reclame, maar ambitie genoeg om dat te leren?

Dan ben jij precies wie LDJ zoekt.

Team LDJ zoekt partners in crime! Naar talent dat het – net als wijzelf – leuk vindt om zich in te zetten om bijzondere innovaties of business concepten een podium te geven.

Maak het verschil

Een aanspreekpunt? Een vertrouwenspersoon? Een creatieve geest? Een topconsultant? Een uitvinder? Kan ons het schelen. Wij zoeken iemand die linksom of rechtsom het verschil maakt bij klanten en merken.  

Je wordt warm van vernieuwing en innovatie, van maatschappelijke ’ontwikkelingen en van het versimpelen van complexe inhoud. Je houdt ervan om te zorgen dat jouw klant in de spotlights staat. 

Strategisch en pragmatisch

Je vindt het leuk om een sterke strategie of een heerlijk pragmatisch communicatieplan neer te zetten. Je destilleert als geen ander de ware uitdaging uit een vraagstuk en daagt de klant zo nu en dan eens flink uit. Tot slot hou je ervan om doelgroepen in hun onderbuik te raken en te verrassen met creatieve ideeën. 

De combinatie van onze LDJ Academy met inspirerende projecten voor klanten, zorgt dat jij je ontwikkelt terwijl je organisatiedoelen van je klanten haalt. 

Richt je eigen baan in

Ben jij dit niet? Maar ben je eigenlijk nog veel meer, namelijk ook een prettige persoonlijkheid met een goed eigen verhaal? Bel of mail ons dan direct. Dan zorgen wij voor een vast dienstverband en een mooi salaris. Maar wacht, er is meer. 

We hebben een prachtig kantoor in het centrum van Amsterdam. Daar hoef je niet vanuit te werken, wat ons betreft klap jij ’s ochtends je laptop open terwijl je op een strand op Ibiza zit. Ook de rest van je baan richt je vooral zelf in. Je bepaalt welke skills en talenten je op welke manier inzet, waar je je verder in ontwikkelt en hoe werk optimaal combineert met privé.  

Maar als je dan in de buurt bent, sport je dan op donderdag mee onder begeleiding van een personal trainer? En drink je een drankje mee tijdens een van de borrels? 

Stuur vooral een berichtje naar Gijs Toxopeus via gijs@lubbersdejong.nl. Of bel even als je vragen hebt over de rol: 06-42089282. Dan maken we snel kennis! 

En dan?

We laten je binnen twee werkdagen weten of we kennis met je willen maken. De eerste ronde bestaat uit een virtuele kennismaking van een half uurtje met twee teamleden die jou een paar vragen zullen stellen. Als we nog steeds een match voelen, krijg je een korte schrijfopdracht, en maken we een face-to-face afspraak op ons kantoor in Amsterdam. Je ontmoet dan een van onze PR-strategen om je inhoudelijk nog meer informatie te geven.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Stagiair Tech PR en Communicatie

“Heb jij het ook gehad met saaie sollicitatievragen? Kom kennismaken om te zien of we een match zijn”

Patrick OeijOnline Marketing Specialist
Play Video

Speel video

  Upload CV

  Over LDJ TECH PR

  LDJ TECH PR is een internationaal PR- en online marketing bureau met een hart voor innovatie en technologie. Met een enthousiast team creëren wij onderscheidende verhalen en resultaat-gedreven campagnes voor onze klanten. Kennismaken met het team? Check hieronder je mogelijke nieuwe collega’s!

  Gijs Toxopeus

  Gijs Toxopeus

  Client & Operations Director

  Gian Slagter

  Gian Slagter

  Online marketeer

  Wat vind je het leukst aan je werk?
  Nieuwe manieren bedenken om voor onze klanten de juiste doelgroep te bereiken en te activeren. Daarnaast is de samenwerking en interactie met collega’s erg belangrijk voor mij.

  Wat is jouw toegevoegde waarde voor je klanten?
  Ik zorg ervoor dat de content die wordt geproduceerd en de campagnes die worden bedacht de juiste online doelgroep bereiken, waardoor de relevantie en waarde ervan toenemen. Daarnaast ondersteun ik klanten bij het analyseren en optimaliseren van de online activiteiten, zodat ze hier de maximale resultaten uit halen.

  Hoe zorg je ervoor dat je het vandaag beter doet dan gisteren?
  Met de hulp van mijn collega’s die mij helpen en sturen probeer ik mijzelf elke dag te verbeteren. Verder vind ik het leuk om online de nieuwste trends en tips te volgen omtrent (online) marketing.

  Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?
  Naast mijn werk bij Lubbers De Jong ben ik al zeven jaar actief als professioneel basketballer, momenteel bij Apollo Amsterdam. Behalve basketbal heb ik een grote passie voor sport in het algemeen. Zo kijk en speel ik graag tennis, maar bijvoorbeeld ook voetbal en boksen.

  Name

  Name