Werkgeluk geboden, ervaring niet vereist. 

Geen ervaring in pr, marketing, en reclame, maar ambitie genoeg om dat te leren?
Dan ben jij precies wie LDJ zoekt.

Team LDJ zoekt partners in crime! Naar talent dat het – net als wijzelf – leuk vindt om zich in te zetten om bijzondere innovaties of business concepten een podium te geven. 

Maak het verschil 

Een aanspreekpunt? Een vertrouwenspersoon? Een creatieve geest? Een topconsultant? Een uitvinder? Kan ons het schelen. Wij zoeken iemand die linksom of rechtsom het verschil maakt bij klanten en merken.  

Je wordt warm van vernieuwing en innovatie, van maatschappelijke ’ontwikkelingen en van het versimpelen van complexe inhoud. Je houdt ervan om te zorgen dat jouw klant in de spotlights staat. 

Strategisch en pragmatisch 

Je vindt het leuk om een sterke strategie of een heerlijk pragmatisch communicatieplan neer te zetten. Je destilleert als geen ander de ware uitdaging uit een vraagstuk en daagt de klant zo nu en dan eens flink uit. Tot slot hou je ervan om doelgroepen in hun onderbuik te raken en te verrassen met creatieve ideeën. 

De combinatie van onze LDJ Academy met inspirerende projecten voor klanten, zorgt dat jij je ontwikkelt terwijl je organisatiedoelen van je klanten haalt. 

Richt je eigen baan in 

Ben jij dit niet? Maar ben je eigenlijk nog veel meer, namelijk ook een prettige persoonlijkheid met een goed eigen verhaal? Bel of mail ons dan direct. Dan zorgen wij voor een vast dienstverband en een mooi salaris. Maar wacht, er is meer. 

We hebben een prachtig kantoor in het centrum van Amsterdam. Daar hoef je niet vanuit te werken, wat ons betreft klap jij ’s ochtends je laptop open terwijl je op een strand op Ibiza zit. Ook de rest van je baan richt je vooral zelf in. Je bepaalt welke skills en talenten je op welke manier inzet, waar je je verder in ontwikkelt en hoe werk optimaal combineert met privé.  

Maar als je dan in de buurt bent, sport je dan op donderdag mee onder begeleiding van een personal trainer? En drink je een drankje mee tijdens een van de borrels? 

Stuur vooral een berichtje naar Gijs Toxopeus via gijs@lubbersdejong.nl. Of bel even als je vragen hebt over de rol: 06-42089282. Dan maken we snel kennis! 

En dan?

We laten je binnen twee werkdagen weten of we kennis met je willen maken. De eerste ronde bestaat uit een virtuele kennismaking van een half uurtje met twee teamleden die jou vijf vragen zullen stellen. Als we nog steeds een match voelen, krijg je een korte schrijfopdracht, en maken we een face-to-face afspraak op ons kantoor in Amsterdam. Je ontmoet dan een van onze PR-strategen om je inhoudelijk nog meer informatie te geven.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Over LDJ TECH PR

LDJ is het geïntegreerde marketingcommunicatie en PR bureau van Nederland voor organisaties die met hun Tech en Innovatie een positieve impact op de wereld maken. Vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam werkt een jong team van enthousiaste experts voor internationale klanten. Wij bedienen die klanten op verschillende gebieden: PR, events en content-, digital- en influencer marketing en lead generation. Wij denken met een 360 graden mindset en creëren geïntegreerde campagnes. Dat klinkt misschien als Chinees, maar wil zeggen dat wij in alle vormen van communicatie en content denken om het doel van onze klant te behalen. Old school PR, natuurlijk, maar we doen ook social, digital, marketing en werken vanuit creatieve strategie en concepten.

Elke dag staan wij klaar voor mooie klanten als Red Hat, Synctuition, Mimaki, Coolprofs, Zyxel, NLdigital, PlanetCare en de Plastic Soup Foundation en vele anderen.

Kennismaken met het team? Check hieronder een aantal van je mogelijke nieuwe collega’s!

Margreet Poolman

Margreet Poolman

PR-strateeg

Wat vind je het leukst aan je werk?

Je krijgt bij veel verschillende bedrijven een kijkje in de keuken en het werk zelf is afwisselend, doordat er verschillende onderwerpen langs komen. Wat dat betreft is het niet zo zeer specialistisch maar eerder generalistisch.

Wat is jouw toegevoegde waarde voor je klanten?

Mijn hands-on-mentaliteit, creativiteit en nieuwsgierigheid.

Hoe zorg je ervoor dat je het vandaag beter doet dan gisteren?

Door me te blijven verdiepen in nieuwe ontwikkelingen en te anticiperen op feedback van klanten.

Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?

Sporten waaronder sinds enige tijd tennis (ik zit op les), in de winter schaatsen en in de zomer zwemmen en hardlopen, afspreken met vrienden en tekenen & schilderen.

Gian Slagter

Gian Slagter

Online marketeer

Wat vind je het leukst aan je werk?
Nieuwe manieren bedenken om voor onze klanten de juiste doelgroep te bereiken en te activeren. Daarnaast is de samenwerking en interactie met collega’s erg belangrijk voor mij.

Wat is jouw toegevoegde waarde voor je klanten?
Ik zorg ervoor dat de content die wordt geproduceerd en de campagnes die worden bedacht de juiste online doelgroep bereiken, waardoor de relevantie en waarde ervan toenemen. Daarnaast ondersteun ik klanten bij het analyseren en optimaliseren van de online activiteiten, zodat ze hier de maximale resultaten uit halen.

Hoe zorg je ervoor dat je het vandaag beter doet dan gisteren?
Met de hulp van mijn collega’s die mij helpen en sturen probeer ik mijzelf elke dag te verbeteren. Verder vind ik het leuk om online de nieuwste trends en tips te volgen omtrent (online) marketing.

Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?
Naast mijn werk bij Lubbers De Jong ben ik al zeven jaar actief als professioneel basketballer, momenteel bij Apollo Amsterdam. Behalve basketbal heb ik een grote passie voor sport in het algemeen. Zo kijk en speel ik graag tennis, maar bijvoorbeeld ook voetbal en boksen.

Gijs Toxopeus

Gijs Toxopeus

Client & Operations Director

Wat vind je het leukst aan jouw werk?

Het mooiste van ons werk is dat je elke dag voor een klant uit een andere industrie aan de slag bent om verhalen te maken. Verhalen die mensen en merken verbinden, verhalen die helpen om doelen te bereiken. Je leert zo elke dag weer iets nieuws als je je ogen en oren open houdt.

Wat is jouw toegevoegde waarde voor klanten ?

Dat zul je mijn klanten moeten vragen. 😉 Mijn inziens is mijn toegevoegde waarde dat ik mij zowel goed kan verplaatsen in mijn opdrachtgever als in hun stakeholders en belangrijkste doelgroepen. Daarbij denk ik oplossingsgericht en middelen vrij om tot de beste geïntegreerde communicatie tactiek te komen. Daarbij komt zowel mijn ervaring in corporate- en crisiscommunicatie voor Starbucks, als mede mijn ervaring in marketing communicatie voor techbedrijven als Spotify, Vodafone, Nikon en Dell van pas.

Hoe zorg je ervoor dat je het vandaag beter doet dan gisteren ?

Vraag om feedback. Niet alleen aan je collega's, maar ook aan je klant. Probeer elke dag iets te lezen waar je iets van kan leren. Dit zijn adviezen die ik kreeg toen ik een junior was en die mij hebben geholpen. Recent ben ik ook gaan mediteren. Dit heeft mij meer rust en focus gegeven om nog beter te kunnen kijken en luisteren naar de wereld om mij heen, als ook naar de wereld in mij. Ik kan dit dan ook aanraden om te proberen, alhoewel ik weet dat het niet 't juiste gereedschap is voor iedereen.

Wat doe je het liefste als je niet aan het werk bent ?

Als ik niet werk, dan denk ik aan weekenden of vakantie. Tijd doorbrengen met familie en vrienden en buiten actief bezig zijn. Het klinkt cliché, en dat is het misschien ook. Maar er voor zorgen dat je gezond bent en voelt, door je te omringen met mensen, goed eten en te bewegen zorgt er voor dat ik gelukkig ben en dat geluk kan delen.

Lauren de Maere

Lauren de Maere

PR-strateeg

Wat vind je het leukst aan je werk?

Bedenken wat de beste langetermijnstrategie is voor een bedrijf, vind ik enorm interessant. De variatie van zowel de deelgebieden van de communicatie (mediarelaties, conceptontwikkeling,…) als de variatie van bedrijven maakt mij enorm nieuwsgierig en gemotiveerd om telkens perfecte oplossingen te bedenken. Met mijn achtergrond in journalistiek, communicatie, economie en sales, ben ik erg blij dat ik alles in één functie kan combineren.

Wat is jouw toegevoegde waarde voor je klanten?

De mix tussen enerzijds mijn commerciële mindset en anderzijds mijn creatieve ziel zorgt ervoor dat ik de juiste - en haalbare - oplossingen probeer te bedenken. Met mijn hands-on mentaliteit zet ik me altijd in voor de volle honderd procent om ervoor te zorgen dat alles tot een goed eind wordt gebracht. Ik hoop dat klanten mij als ideale sparringpartner ervaren.

Hoe zorg je ervoor dat je het vandaag beter doet dan gisteren?

Dagelijks probeer ik te reflecteren over de positieve en minder positieve dingen die zich afspelen. Onder het motto ‘Moeizame wegen leiden vaak naar mooie bestemmingen’ probeer ik telkens uit mijn comfort zone te treden en mezelf verder te ontwikkelen. Ook probeer ik feedback van anderen op te nemen om op die manier het beste van mezelf naar boven te brengen. Negatieve feedback probeer ik telkens om te zetten tot positieve leerlessen.

Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?

Als ik niet aan het werk ben, raast mijn hartslag waarschijnlijk hoger dan 180. Ik hou enorm van sport als rennen, ballet, surfen en pilates. Sporten is voor mij de ideale uitlaatklep na een werkdag en de perfecte manier om alle energie los te laten.