Arrow logo

Arrow voegt no-code platform WEM toe aan zijn portfolio

Houten, 11 juni 2018Arrow Electronics heeft een overeenkomst gesloten met WEM voor de distributie van het gelijknamige no-code application platform.

Wereldwijde technologie provider Arrow distribueert het innovatieve no-code platform WEM in Nederland. Met dit platform kunnen eindgebruikers zonder programmeer expertise en tegen lage kosten zelf schaalbare applicatiesoftware ontwikkelen. WEM stelt hen in staat intuïtief, business-driven en realtime software te ‘modelleren’ op basis van een flowchart. De enige vaardigheid die zij daarbij nodig hebben, is begrip van de organisatieprocessen.

Bart van Rheenen, managing director Benelux Arrow ECS: “De technologie van WEM stelt organisaties in staat een functionaliteit op hun bestaande applicaties te bouwen in een kwestie van dagen in plaats van weken en voor een fractie van de conventionele prijs. Ik ben verheugd dat onze resellers en partners deze vorm van empowerment naar de eindgebruikers kunnen brengen.”

Rob Schilperoort, CEO van WEM: “Onze samenwerking met Arrow maakt een snelle en bredere distributie van WEM mogelijk. De technische expertise en toonaangevende services van Arrow zullen het marktbereik van ons no-code applicatieplatform aanzienlijk vergroten. We zijn trots dat we deze value-added distributeur aan ons kunnen verbinden.”

Bart van Rheenen, Arrow ECS en Rob Schilperoort, WEM.

+++

Over Arrow
Arrow Electronics is een wereldwijde leverancier van producten, diensten en oplossingen aan industriële en commerciële gebruikers van elektronische componenten en bedrijfscomputingoplossingen. Arrow fungeert als een supply channel partner voor meer dan 150.000 fabrikanten van apparatuur, value-added resellers, contractfabrikanten en commerciële klanten via een wereldwijd netwerk. Het bedrijf heeft meer dan 300 verkoopfaciliteiten en 45 distributiecentra en centra met toegevoegde waarde, die meer dan 80 landen bedienen.

Over WEM
Voor het maken van bedrijfskritische applicaties, kunnen organisatorische processen in WEM simpelweg in een stroomdiagram gemodelleerd worden. WEM biedt point-en-click integratie met standaardprotocollen, zoals REST, SOAP en OData. Alle ingebouwde toepassingen zijn webgebaseerd en omvatten hosting, onderhoud, beveiliging, infrastructuur, back-up, serviceniveaus, opslag en disaster recovery. Voor een gratis 30-dagen WEM-proefabonnement of een live demo: https://wem.io