Lubbers De Jong kiest voor VDS Hosting Van True

Lubbers De Jong is een Amsterdams pr- en communicatiebureau dat diensten levert op het gebied van merkcommunicatie en contentmarketing. Bij het bedrijf zijn vijftien vakspecialisten werkzaam. Onno Louwen, werkzaam bij Lubbers De Jong als communicatieadviseur: “We richten ons op bedrijven die met innovatie en technologie bezig zijn. Onze eigen dienstverlening is de afgelopen jaren sterk verbreed met steeds meer focus op online en nieuwe sectoren als Fintech en Marketing Tech.” 

Onno Louwen: “Onze site lubbersdejong.nl richt zich op twee doelgroepen. Het een platform waar journalisten informatie kunnen vinden over onze klanten, van persberichten en contactinformatie tot beeldmateriaal en video’s. Daarnaast is het ook een plek waar potentiële klanten meer kunnen lezen over Lubbers De Jong en onze dienstverlening. Onze vorige website was dringend aan vervanging toe. Hij was grafisch vrij saai, niet geschikt voor mobiel en lastig te beheren. In het kader van de rebranding van L&DJ PR naar Lubbers De Jong besloten we om zowel de website als de hosting vervangen. De hosting moest voor de bezoek
ers een goede gebruikerservaring bieden, ondanks het gebruik van meer beeldmateriaal en video, en ook tijdens piekverkeer op drukke mediamomenten. We zochten een ervaren aanbieder van VDS Hosting met verstand van WordPress. Dat was reden om voor True te kiezen.”

De nieuwe website van Lubbers De Jong is veel visueler van opzet, geschikt voor mobiele apparaten en bovendien is er veel meer aandacht voor online vindbaarheid. Alles is nu veel overzichtelijker ingedeeld en informatie is gemakkelijker te vinden.”

Overstap naar VDS Hosting van True
“True is ons aangeraden door online en social media expert Denis Doeland, een partner waar we regelmatig projecten mee doen. Voor ons was dat een goede aanleiding om eens te gaan praten. De eerste kennismaking met True was erg goed. De overstap is ook prima verlopen, ondanks dat de migratie van de oude situatie naar de nieuwe virtual server al op zeer korte termijn moest plaatsvinden. True was daarin heel flexibel en kon alles versneld voor ons realiseren. Ze waren erg klantgericht.”

Onno Louwen: “Vanuit Lubbers De Jong fungeer ik als contactpersoon voor True, samen met onze externe webontwikkelaar. Het contact met de techneuten van True verloopt grotendeels via een online omgeving en we worden automatisch op de hoogte gehouden van storingen. Dat werkt prima.”

Beveiligde online omgeving
Onno Louwen: “Als er problemen zijn, dan worden we snel geholpen. Van onze ontwikkelaars heb ik begrepen dat de servers van True qua beveiliging erg goed zijn dichtgetimmerd. Dat is natuurlijk een goede zaak, maar er waren daarom in het begin nog wel wat kleine uitdagingen om onze WordPress-installatie zowel functioneel als veilig goed in te richten. Maar uiteindelijk is dat vrij snel opgelost door onze ontwikkelaar in samenwerking met True. Het belangrijkste is voor ons dat de virtual server doet wat het moet doen.”

Lees meer over de VDS server van True

Over True
True is een managed hostingprovider voor geoptimaliseerde web- en digitale werkplekomgevingen. Sinds 2000 is True op jacht om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten, zodat (potentiële) klanten optimaal interacteren via het web en medewerkers altijd en overal veilig met bedrijfsapplicaties en -data werken. True faciliteert een uitgebreide tech-operatie die continu en proactief web- en digitale werkomgevingen van opdrachtgevers optimaliseert. True optimaliseert web- & digitale werkomgevingen, heeft circa 130 specialisten in dienst, met vestigingen in Amsterdam en Maastricht.