Reputatie Audit

Wilt u weten hoe uw merk presteert? Wij bieden een uitgebreide scan aan om de bekendheid en positionering van uw merk te analyseren. Op basis van onze expertise voeren we een compacte concurrentie- en zichtbaarheidsanalyse uit, zowel in de media als online, om te bepalen hoe herkenbaar uw merk is.

Binnen 6 weken een strategie en roadmap naar succes

REPUTATIE

Analyse Medialandschap

√ USP’s definiëren

√ Analyse doelgroep

Aan de slag

We onderzoeken ook de onderwerpen- en het medialandschap relevant voor uw merk. Ook doen wij een onderzoek naar de concurrentie om inzicht te krijgen in uw Unique Selling Points. Onze scan biedt een overzicht van de sterke punten van uw organisatie en mogelijke manieren om uw merk beter te positioneren.

Daarnaast analyseren we uw social media aanwezigheid, inclusief de content en de betrokkenheid van  uw doelgroep met het merk. We geven een overzicht van hoe uw merk wordt gezien en hoe betrokken de doelgroep is op sociale media.

Onze scan biedt u nieuwe inzichten om uw merk te verbeteren en te positioneren binnen de markt. Door onze expertise en het gebruik van verschillende analysetools, kunnen we u gericht advies geven over de te nemen stappen om uw merk beter te onderscheiden.

Groei met LDJ's Company Audit

Bij LDJ hebben we een nieuwe manier van bedrijfsanalyse ontwikkeld die u nieuwe inzichten kan geven om nog meer uit een organisatie te halen. Hierin worden de PR, Marketing en Sales processen grondig onderzocht. Onze analysemethoden bestaan uit vier pijlers: Revenue, Content, Performance en Reputatie.

Onze Reputatie pijler, waar we uw merk-zichtbaarheid en positionering analyseren. We streven naar een verhoogde merkbekendheid, de juiste positionering en aanwezigheid op social media. We doen een uitgebreide concurrentieanalyse en scannen uw media landschap af om uw bedrijf te onderscheiden in de markt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder

Let's talk