Skip to main content
F5-sessie met gastspreker Ruud Hendriks, Radio- en televisiepresentator, journalist, manager en ondernemer

Ondernemers, investeerders, marketeers- en salesgedreven mensen hebben overeenkomsten; ze houden van avonturen, durven risico’s te nemen en zijn altijd bezig om ‘van niets iets’ te maken. Maar er is meer wat zij met elkaar gemeen hebben. Het succes van hun missie wordt tegenwoordig bepaald door technologie. Ook hebben zij gezamenlijke zorgen omdat het door diezelfde technologie steeds eenvoudiger is geworden om een bedrijf te beginnen. De concurrentie komt daardoor ineens van alle kanten met disruptieve producten en diensten. Hoe ga je daar succesvol mee om?

“Succesvol ondernemen is meer dan ooit timing geworden!”

Deze uitspraak is van Ruud Hendriks die op 11 maart de gastspreker is van onze nieuwe F5-sessie ‘The State of Tech’ in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam. Maar hoe zorgen ondernemende mensen dan voor een juiste timing en nemen zij de juiste beslissingen om succesvol te zijn? Vooral door met interesse naar de toekomst te kijken, te begrijpen wie de grootste gamechangers zijn en waarom dit zo is. We bieden je nu de kans om dat te ontdekken.

Nauwkeurige(re) toekomstvoorspellingen

De inhoud van ‘The State of Tech’ zal je doen verbazen. Ruud Hendriks ziet als medeoprichter van de Startupbootcamp de technologietrends wellicht beter dan wie dan ook aankomen. Startupbootcamp verzamelt namelijk de data van zo’n 100.000 startups die dagelijks met de toekomst bezig zijn en heeft met 20.000 daadwerkelijk contact. Daardoor ontstaat er een nauwkeuriger totaalbeeld van technologie die de wereld binnenkort verandert. Niet voor niets geven bedrijven als PWC jaarlijkse industrierapporten uit op basis van deze data om goed onderbouwde toekomstvisies te presenteren. Of de voorspellingen van de vorige F5-sessie van Ruud ook uitgekomen zijn? Je hoort het op 11 maart…

Even voorproeven…

In een voorafgaand gesprek met Ruud Hendriks vroegen wij hem wat hij tijdens ‘The State of Tech’ zal presenteren. “Een overzicht van de belangrijkste technologische ontwikkelingen, drie voorspellingen waarvan wij verwachten dat ze binnen anderhalf jaar gaan plaatsvinden, de kansen maar ook gevaren van technologie, van het wereldwijd kunnen bestrijden van ziektes tot levensgevaarlijke superbugs”, was zijn antwoord. Deze F5-sessie kent vier hoofdonderdelen te weten de aarde als planeet, de toekomstige stedelijke ontwikkelingen, de rol tussen mens en techniek en de technologische ontwikkelingen op celniveau waardoor het mogelijk wordt om nieuw leven te genereren.

Technologie bepaalt ook jouw toekomst!

Kom daarom naar ‘The State of Tech’, zodat je in korte tijd een technologie ‘reset’ krijgt en volledig geïnspireerd de deur uitloopt met nieuwe ideeën om huidige en toekomstige technologische ontwikkelingen beter te benutten. Disruptief zijn is namelijk veel fijner dan plotseling opgegeten te worden!

Profiteren van tech start door je hier in te schrijven.

Doen!