Skip to main content
Nieuws

PR Boutiques International breidt uit met zes nieuwe pr-bureaus

By 13 november 2018april 10th, 2019No Comments

Sinds een aantal jaar is Lubbers De Jong onderdeel van PR Boutiques International (PRBI), een wereldwijd pr-netwerk met ‘boutique agencies’. We zijn blij te kunnen melden dat we zes nieuwe leden mogen verwelkomen in dit netwerk van pr-bureaus. In totaal heeft PRBI nu 45 leden in negentien landen.

Galvanise PReVerythink PR Boutique, Botica Butler Raudon Partners/Passion PR, CarusoPR, Polkadot Communications en LaunchIt Public Relations zijn de zes recent toegetreden nieuwe bureaus.

PRBI President Amanda Foley: “De aantrekkelijkheid van PRBI komt voort uit het feit dat PRBI een goede ingang is naar de globale economie en zo alle behoeftes van de cliënt kan vervullen. We hebben nu 45 leden verdeeld over 19 landen. Dat is een krachtig middel voor business development. Door de vele diverse leden is er altijd toegang tot de juiste expert voor jouw cliënt op een bepaalde locatie. Dit blijkt nu ook weer. Door de nieuwe leden zetten we niet alleen voet aan de grond in Spanje, Nieuw Zeeland, India en Australië, maar verstevigen we onze vertegenwoordiging ook in San Diego en Chicago.”