Performance Audit

Wilt u meer resultaten behalen vanuit uw website en sociale media? Wij bieden een uitgebreide audit aan op basis van onze LDJ blueprint en expertise. Onze experts identificeren problemen en mogelijkheden voor verbetering op het gebied van websiteprestaties, online advertenties en social media.

Binnen 6 weken een strategie en roadmap naar succes

PERFORMANCE

Laadtijden reduceren

√ Social Media Performance

√ Betrokkenheid vergroten

Aan de slag

Onze scan richt zich op verschillende aspecten van uw website, zoals laadtijd, navigatie, gebruiksvriendelijkheid en zoekmachineoptimalisatie. Voor online advertenties maken we gebruik van onze LDJ blueprint en expertise om verbeterpunten te identificeren op het gebied van kwaliteit, targeting en effectiviteit. Ook kijken wij naar uw social media prestaties, zo geven we inzichten en handvatten voor verbetering op het gebied van content, frequentie en betrokkenheid.

Onze scan biedt waardevolle inzichten en handvatten om uw online prestaties te verbeteren en uw doelen te bereiken. Door onze expertise en gebruik van de LDJ blueprint, kunnen we u gericht advies geven over de te nemen stappen om uw online prestaties te verbeteren.

Groei met LDJ's Company Audit

Bij LDJ hebben we een nieuwe manier van bedrijfsanalyse ontwikkeld die u nieuwe inzichten kan geven om nog meer uit een organisatie te halen. Hierin worden de PR, Marketing en Sales processen grondig onderzocht. Onze analysemethoden bestaan uit vier pijlers: Revenue, Content, Performance en Brand.

Bij LDJ begrijpen we ook dat online prestaties cruciaal zijn. Onze Performance pijler is gericht op de optimalisatie van uw website, online advertenties en social media. We analyseren prestaties met behulp van onze eigen blueprint en expert tools om verbeteringen te vinden en advies te geven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder

Let's talk