Online marketing

Digitaal verbinden met uw doelgroepen

U wilt nieuwe verbindingen leggen met uw digitale publieksgroepen. Door u inzicht te geven in de drijfveren, motivaties en belangen en vervolgens aansprekende content voor te creëren, helpen wij u uw doelgroepen te benaderen. Op deze manier kan uw digitale netwerk op een natuurlijke manier groeien en vergroten we uw online bereik.

Online markeitng

Content marketing en leadgeneratie

Onze online marketing collega´s hebben grote expertkennis op het gebied van digitale media, search engine optimisation (SEO), social advertising en marketing automation. Uitdagingen in de digitale wereld gaan ons nooit te ver. Door middel van het inzetten van de juiste content marketing en digitale strategie, ondersteunen wij u met het beter vindbaar maken van uw brand in Google, met meer bereik creëren en met het generen van leads via uw digitale kanalen.

Internationaal netwerk voor digitale uitdagingen

Lubbers De Jong werkt nauw samen met het Amerikaanse Impress Labs (Phoenix USA), een B2B marketing- en communicatiebureau dat gespecialiseerd is in merkenbouw, en met het Belgische Across Technology. Across Technology helpt organisaties bij de transformatie die nodig is om de huidige digitale uitdagingen ten volle te benutten.

Wat anderen over ons zeggen

Eric ten Harkel

“Lubbers De Jong helpt ons bedrijf verder qua naamsbekendheid en bij het in contact komen met toekomstige klanten.”

Eric ten HarkelDirecteurCOOLProfs

“Lubbers De Jong weet onze kennis en visie op een uitstekende manier te vertalen naar artikelen, persberichten en blogs die effect sorteren.”

Veerle de ClerckMarketing ManagerSteelcase
Michael van den Assem

‘Lubbers De Jong staat voor kwaliteit en accuratesse. Ze snappen onze business en weten dat op een toegankelijke wijze in de media te krijgen.”

Michael van den AssemAlgemeen DirecteurInterxion
Paul Veger

“Lubbers De Jong heeft met name de zichtbaarheid van ons bedrijf enorm verbeterd. Er zijn artikelen over Decos verschenen in vrijwel alle nationale kranten.”

Paul VegerCEODecos

Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Onze partners

Logo Across Technology
Logo Blacklemon
Logo CO3
Logo DDMCA
Logo Mats van Soolingen
Logo Pifworld
Logo Startupbootcamp
Logo TedX Youth
Paal 15 logo
SDIM Logo
ImpressLabs logo
Lemm en ten Haaf logo