Amsterdam, 8 juli 2019 — Lubbers De Jong Tech PR heeft Sybren Visser (44) aangesteld als account director. In deze rol zorgt Sybren voor een optimale match tussen onze klanten en het team van Lubbers De Jong. Visser deed hiervoor twintig jaar ervaring op in zowel de journalistiek als de PR.

Bij nieuwsmedia als BNR Nieuwsradio en Radio1 was hij werkzaam als redacteur en programmamaker. Ook was hij woordvoerder, communicatieadviseur en -trainer. Onder meer bij de Consumentenbond, en bij het crowdfundingplatform Geldvoorelkaar.nl.

Peter Keijzer, directeur van Lubbers De Jong: “De aanstelling van Sybren Visser past in de ontwikkeling van ons bureau. Wij combineren menselijkheid met deskundigheid in klantrelaties en zijn daardoor de betere strategische adviseurs. Hierbij is een oprechte bruggenbouwer met een creatieve geest zeer op zijn plaats. Met Sybren hebben we een teamspeler gevonden die via out-of-the-box routes de beste resultaten voor onze klanten weet te bereiken. Ik ben dan ook erg blij met Sybren aan boord.”

Over zijn aanstelling zegt Visser: “Waar mensen samenwerken met elkaar of met techniek, is zinnige communicatie cruciaal. Daarvoor is nodig dat je scherp hebt waar je voor staat, en wat je doelgroep nodig heeft. Ik hoop bestaande verbindingen te versterken, nieuwe te leggen en verheug me op een wederzijds versterkende samenwerking met klanten en collega’s.”