Cloudleverancier Paperspace breidt uit in Europa bij Interxion

Amsterdam, 7 september 2018 – Het Nederlandse Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese aanbieder van carrier- en cloudneutrale colocatiedatacenterservices, kondigt aan dat Paperspace, leverancier van kunstmatige intelligente (KI) en machine learning uit de cloud, zijn datacentercapaciteit in Europa heeft uitgebreid bij Interxion in Amsterdam.

Klanten die van de KI en machine learning clouddiensten van Paperspace gebruik maken, zijn in staat producten, diensten en processen intelligent te maken. De vraag naar de diensten van Paperspace is in Europa de afgelopen tijd snel toegenomen. Door uit te breiden naar Amsterdam gaat het bedrijf profiteren van de vele verbindingsmogelijkheden die de Interxion-campus rijk is. Op die manier kan Paperspace zijn Europese klantenkring optimaal van dienst zijn.

Verbonden
Interxion gaat Paperspace voorzien van de high-density power, connectiviteit en beveiliging die nodig is om klanten over het hele continent te bereiken. “Interxion heeft alle expertise in huis om bedrijven als Paperspace te helpen,” zo vertelt Piet Sjoukes, Sales en Marketing director van Interxion Nederland. “De Amsterdam Schiphol campus is een van de best verbonden datacentercampussen van Europa. Bedrijven als Paperspace zijn zo in staat hun wereldwijde bereik te vergroten, zonder dat er concessies gedaan hoeven te worden aan de kwaliteit van de dienstverlening”.

Optimale ervaring
“Ons doel is om de vraag van onze klanten te ondersteunen door hen optimale ervaringen te bieden, waar ook ter wereld”, aldus Dan Kobran, medeoprichter van Paperspace. “Om dit te kunnen doen, is het van cruciaal belang dat we samenwerken met kwalitatief hoogwaardige leveranciers. Met zijn strategisch gelegen, betrouwbare en sterk verbonden faciliteiten is Interxion de perfecte partner voor ons geweest en heeft het onze snelle expansie perfect ondersteund”.

 

Over Interxion
Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 50 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 700 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Hoofddorp. Interxion heeft momenteel 9 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

Interxion Datacenters breidt stevig uit in Amsterdam

Uitbreiding door sterke klantvraag uit verschillende marktsegmenten

Amsterdam 2 mei 2018 – Interxion Holding NV (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier van carrier- en cloud-neutrale colocatie datacenterdiensten, gaat een nieuw datacenter bouwen in Amsterdam (“AMS10”). Daarnaast krijgt het Interxion Science Park datacenter een uitbreiding (“AMS9.2”). Ook heeft Interxion een nieuwe locatie aangekocht op de Amsterdam Schiphol campus voor verdere uitbreiding.

“De toenemende digitalisering zorgt ervoor dat de vraag naar datacenterdiensten en hoogwaardige connectiviteit blijft groeien, waarbij aspecten als bandbreedte, low latency en diversiteit van netwerkaanbieders van essentieel belang zijn. Wij zien die groei bij vrijwel al onze klanten, over de hele breedte van de markt. Om hieraan tegemoet te komen intensiveren we ons uitbreidingsprogramma in Amsterdam”, aldus Michel van den Assem, Managing Director van Interxion Nederland. “Onze klanten erkennen de ‘communities of interest’ die we met onze datacenters bieden en vertrouwen ons als datacenter provider voor de huisvesting van hun servers met bedrijfskritieke applicaties. Dit zien we terug in het aantal nieuwe opdrachten uit diverse marktsegmenten zoals connectiviteit, digitale media, cloudplatforms en enterprises.”

Tiende datacenter in Amsterdam
AMS10 wordt het tiende datacenter van Interxion in Amsterdam. Het gebouw zal worden gerealiseerd op het terrein direct naast het AMS8 datacenter, op de Amsterdam Schiphol campus. In totaal zal AMS10 circa 14.400 vierkante meter klantruimte en circa 26 megawatt aan beschikbaar klantvermogen gaan leveren.
Het gebouw zal worden opgeleverd in meerdere fasen. De eerste twee fasen van samen circa 6.800 m² klantruimte zullen volgens de planning in het derde kwartaal van 2019 en het eerste kwartaal van 2020 in gebruik worden genomen. De investering in deze eerste twee fasen van AMS10 zal naar verwachting €128 miljoen bedragen.

AMS9
Het Interxion AMS9 datacenter op het Science Park wordt uitgebreid met 500 m² en 1 MW aan klantvermogen. De investeringsuitgaven voor deze uitbreiding (“AMS9.2”) zullen naar verwachting €8 miljoen bedragen. De opening van deze fase staat gepland voor het 4e kwartaal van 2018.

Grondaankoop
Daarnaast heeft Interxion op de Amsterdam Schiphol campus grond en een gebouw aangekocht voor toekomstige verdere uitbreiding. Daar kan, na AMS10, een datacenter van circa 6.000 m² worden gerealiseerd. De aankoopprijs van de grond en het gebouw bedroeg € 19 miljoen. De energie aansluiting die nodig zal zijn voor dit datacenter is ook gecontracteerd.

artist impression van AMS10:

Over Interxion
Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 49 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 700 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Hoofddorp. Interxion heeft momenteel 9 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

Interxion stelt Joeri Keijzers aan als International Business Manager

Amsterdam, 8 februari 2018 – Het Nederlandse Interxion, een toonaangevende Europese leverancier van carrier- en cloudneutrale datacenterdiensten, heeft Joeri Keijzers aangesteld als International Business Manager. Keijzers wordt verantwoordelijk voor internationale klanten  die zich op de Amsterdam Campus van Interxion willen vestigen.

Als gevolg van de toenemende digitalisering maakt Interxion een sterke groei door. Een deel van die groei is te wijten aan de vele, internationaal opererende bedrijven die Amsterdam kiezen als vestigingsplaats voor hun IT-omgeving. Nederland, en Amsterdam in het bijzonder, is de digitale mainport van Europa. De uitstekende connectiviteit maakt van Nederland de ideale uitvalsbasis voor grote bedrijven met digitale diensten. Keijzers wordt het gezicht voor buitenlandse bedrijven die zich op de Amsterdam Campus van Interxion willen gaan vestigen.

Over zijn nieuwe functie vertelt Keijzers: “Ik heb de datacentersector altijd intrigerend gevonden. We kunnen zowel zakelijk als privé niet meer zonder digitale diensten, en die kunnen op hun beurt weer niet zonder datacenters. Het is geweldig om een bijdrage te leveren aan de digitale economie, en de groei van Interxion.”

De 36-jarige Keijzers is geen vreemde in de datacenterindustrie. Hij werkte eerder al voor het Europese hoofdkantoor en de Belgische tak van Interxion, en was onderdeel van het salesteam bij Global Switch. Daarvoor vervulde hij verschillende rollen bij TomTom en Vodafone.

 

Over Interxion
Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit ruim 45 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 600 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Schiphol-Rijk. Interxion heeft 9 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

Melissa Scholten (32) treedt in dienst bij Interxion als Marketing Specialist

Amsterdam, 24 januari 2018 – Het Nederlandse Interxion, een toonaangevende Europese leverancier van carrier- en cloudneutrale datacenterdiensten, heeft zijn marketingteam versterkt met Melissa Scholten.

Scholten gaat zich in het kader van haar functie als Marketing Specialist richten op de ontwikkeling van creatieve, en lokaal relevante marketingcampagnes, met de nadruk op online. Ze wordt onder andere verantwoordelijk voor de social media activiteiten en gaat zich tevens richten op SEO, marketing automation en  inbound marketing.

Achtergrond
Met de aanstelling van Scholten haalt Interxion veel online marketing-ervaring binnen. Ze heeft verschillende marketingfuncties bekleed bij onder andere de Rabobank, Maandag en Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs. Daarnaast deed ze internationale werkervaring op als Marketing Coordinator bij Michael Page. Ook had ze haar eigen boekingsagentschap en evenementenbureau. Over haar nieuwe functie vertelt Scholten: “Interxion is een drijvende kracht achter de digitale economie. Het verbindt bedrijven, zowel letterlijk als figuurlijk. Ik heb enorm veel zin om hier aan de slag te gaan en bij te dragen aan de enorme groei die dit bedrijf in Europa realiseert.

Over Interxion
Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 45 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 600 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Schiphol-Rijk. Interxion heeft 9 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

 

Interxion breidt Europese datacentercapaciteit fors uit in zeven landen

Datacenterleverancier investeert in capaciteitsgroei in zeven landen, waaronder Nederland

 

AMSTERDAM x januari 2018INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese aanbieder van carrier en cloud-neutrale colocatie datacenterdiensten, kondigt vandaag nieuwe uitbreidingsprojecten aan in zeven Europese steden. Als gevolg van de toenemende vraag zal Interxion van start gaan met de bouw van een derde datacenter in Madrid (MAD3), voegt het een tweede datacenter toe in Brussel (BRU2) en breidt het bestaande datacenters in Amsterdam, Parijs, Kopenhagen, Stockholm en Wenen verder uit. Daarnaast heeft Interxion zijn grondbezit in de regio Amsterdam verder uitgebreid. Interxion zal deze uitbreidingsprojecten financieren door een combinatie van bestaande en intern gegenereerde liquide middelen samen met gecommitteerde kredietfaciliteiten.

“De investeringen worden gedaan vanwege de aanhoudende vraag naar colocatiediensten. Het toegenomen tempo van cloud-adoptie in combinatie met een verbeterde economie in Europa zorgt ervoor dat de vraag naar deze diensten sterk toeneemt bij verschillende communities of interest.” aldus David Ruberg, Chief Executive Officer van Interxion. ”Met onze investeringen willen we voldoen aan de behoeften van onze groeiende klantenbase. Dat doen we door ongeveer 15.500 vierkante meter uitgeruste datacenterruimte toe te voegen. In combinatie met eerder aangekondigde uitbreidingsprojecten heeft Interxion nu meer dan 33.000 vierkante meter aan actieve uitbreidingsprojecten in 11 landen. Dat zorgt ervoor dat de totale uitgeruste ruimte met meer dan 25% zal toenemen ten opzichte van het einde van Q3 2017″.

Amsterdam
In Amsterdam zal Interxion de resterende vier bouwfasen van AMS8 afronden. Dat brengt de totale oppervlakte van AMS8 op ongeveer 5.300 vierkante meter (m²) aan uitgeruste ruimte en 10 megawatt (MW) aan beschikbaar vermogen wanneer het datacenter volledig is voltooid. De eerste twee fasen zullen volgens planning in Q4 2018 worden opgeleverd, de laatste twee fasen in Q1 2019. De investeringsuitgaven van de resterende fasen van AMS8 zullen naar verwachting circa €63 miljoen bedragen. Daarnaast heeft Interxion een terrein van ongeveer 22.000 m² grond, aangrenzend aan het AMS8 datacenter verworven, samen met de bijbehorende aansluiting op het electra netwerk.

Parijs
In Parijs zal Interxion de rest van PAR7 aanvullen met een extra 2.000 m² uitgeruste ruimte en 4 MW beschikbaar klantvermogen. Daarnaast wordt de bestaande PAR7-stroominfrastructuur verbeterd. De opening van de nieuwe ruimte staat gepland voor Q1 2019. De investeringsuitgaven in verband met de groei in Parijs zullen naar verwachting circa €44 miljoen bedragen.

Wenen
In Wenen zal Interxion, naast de 1.600 m² die momenteel in aanbouw is en volgens plan tegen Q3 2018 geleverd zal worden, nog eens ongeveer 2.000 m² toevoegen. Deze staat gepland voor oplevering in Q3 2019. De investeringsuitgaven in verband met de additionele capaciteit zullen naar verwachting circa € 40 miljoen bedragen.

Madrid
In Madrid zal Interxion haar derde datacenter realiseren in één enkele fase van 2.500 m² met 5 MW aan beschikbaar klantvermogen. MAD3 ligt in de buurt van Interxions bestaande campus op het terrein dat Interxion in Q1 2018 wil aankopen. Naar verwachting zal het datacenter in Q2 2019 geopend worden. MAD3 zal redundant worden aangesloten op de bestaande en eigen campusvezelring, waardoor het direct toegang biedt tot meer dan 80 carriers, ISP’ s, CDN’s als ook de ESpanix- en DE-CIX-internet exchanges. De investeringsuitgaven in verband met MAD3, inclusief de aankoop van onroerend goed, zullen naar verwachting ongeveer € 44 miljoen bedragen.

Kopenhagen
In Kopenhagen zal Interxion het CPH2 datacenter uitbreiden met 900 m² die in Q2 2018, en 600 m² die in Q1 2019 zullen worden geopend. De investeringsuitgaven in verband met deze uitbreiding in CPH2 zullen naar verwachting circa €18 miljoen bedragen.

Stockholm
In Stockholm zal Interxion het STO5 datacenter uitbreiden. Dit zal gebeuren in twee fasen: ongeveer 400 m² in Q2 2018 en 800 m² in Q1 2019 . De investeringsuitgaven in verband met de resterende fasen van de uitbreiding van STO5 zullen naar verwachting circa €18 miljoen bedragen.

Brussel
In Brussel voegt Interxion BRU2 toe, dat ongeveer 1000 m² uitgeruste ruimte en 1 MW beschikbaar klantvermogen zal omvatten. De nieuwe faciliteit is gepland voor beschikbaarheid in Q1 2018, en wordt rechtstreeks via speciale glasvezelverbinding verbonden met de bestaande faciliteiten in BRU1. Deze bieden toegang tot meer dan 100 connectiviteitsleveranciers en de BNIX, NL-ix, AMS-IX, LINX en DE-CIX internetexchanges. De investeringsuitgaven in verband met BRU2 zullen naar verwachting circa € 3 miljoen bedragen.

Een tabel met de details van de vandaag aangekondigde projecten is aan dit persbericht toegevoegd, en een bijgewerkte grafiek met een overzicht van alle recent voltooide en geplande toegeruste ruimte toevoegingen is beschikbaar op de Investor Relations website van Interxion.

 

Over Interxion
Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 45 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 600 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Schiphol-Rijk. Interxion heeft 9 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

Vrije Universiteit Amsterdam verstevigt technologische positie met colocatie bij Interxion Science Park

Amsterdam, 14 december 2017 – De Vrije Universiteit Amsterdam (VU) gaat een groot gedeelte van zijn IT-infrastructuur verplaatsen naar het Interxion Science Park datacenter. De verhuizing is onderdeel van een groot project dat tot doel heeft de VU te voorzien van de best mogelijke opslag- en rekencapaciteit voor wetenschappelijk onderzoek.

Momenteel wordt er gewerkt aan een highspeed darkfiber verbinding tussen het Science Park en de VU-campus aan de Boelelaan met een hoge bandbreedte. Deze voorbereidingen zijn noodzakelijk om de campus in de toekomst te kunnen faciliteren met de nieuwste technologieën. Daarnaast wordt de IT-infrastructuur gecentraliseerd gehuisvest bij het Interxion Science Park AMS9 Datacenter.

Marjolein Jansen, vicevoorzitter van de Vrije Universiteit Amsterdam: “Voor de VU is deze overeenkomst een belangrijke stap om verder te werken aan de opbouw van ons 100Gb netwerk en server- en storage-omgeving. In de komende maanden zullen er diverse verhuizingen van apparatuur vanaf de campus aan de Boelelaan naar het Science Park plaatsvinden.”

De dienst Informatietechnologie van de Vrije Universiteit Amsterdam heeft de verbintenis met Interxion uitgebreid en verlengd voor de duur van zeven jaar. Directeur IT / CIO van de VU,  Bob van Graft noemt de verbintenis “een zeer waardevolle samenwerking die ook voor onderzoekers nieuwe kansen biedt om vanaf het internetknooppunt (AMS-IX) nieuwe netwerk- en datatechnologie toepassingen te ontwikkelen”.

Historie
Het Interxion Science Park datacenter is het eerste datacenter van Nederland en vormt hierdoor een van de belangrijkste internetknooppunten en -gemeenschappen van ons land. In de loop der jaren heeft zich een levendige community van bedrijven, carriers, internet service providers en wetenschapsinstellingen gevormd in het datacenter en op de Science Park campus, aangetrokken door de hoogwaardige voorzieningen van onder andere de Stichting Academisch Rekencentrum Amsterdam (SARA), het latere SURFsara, en de Nikhef.

Dirk van de Geer, directeur van Interxion Science Park: “Het Science Park is een levendige smeltkroes waar het bedrijfsleven, wetenschap en innovatie elkaar ontmoeten. Historisch gezien heeft ons datacenter altijd een ondersteunende rol gespeeld voor wetenschappelijke instellingen, aangezien de destijds mede-oprichter van SARA was. We zijn trots dat we deze rol nog steeds mogen vervullen.”

 

De overeenkomst voor de colocatie van de VU op het Science Park werd op 14 november 2017 getekend door Marjolein Jansen, vicevoorzitter Vrije Universiteit Amsterdam, en Dirk van de Geer, directeur Interxion Science Park.

Over Interxion
Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 45 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 600 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Schiphol-Rijk. Interxion heeft 9 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

Over de Vrije Universiteit Amsterdam
Al sinds de oprichting in 1880 staat de VU voor een onderscheidende manier van wetenschap toepassen. De VU is een open organisatie, die sterk verbonden is met mens en maatschappij. Het gaat niet alleen om verdieping van kennis, maar ook om verbreding. We vragen van onze studenten, onderzoekers, promovendi en medewerkers dat ze verder kijken: verder dan het eigenbelang, het eigen vakgebied, verder dan het bekende, verder dan het hier en nu.

Interxion Cloud Connect geeft nu ook toegang tot Oracle Cloud

Interxion in Frankfurt is vanaf vandaag een Oracle FastConnect locatie die betrouwbare toegang biedt tot de Oracle Cloud voor Europese ondernemingen 

AMSTERDAM, 7 november 2017 – INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), een toonaangevende aanbieder van carrier- en cloudneutrale colocatie datacenterdiensten in Europa, kondigt vandaag aan dat de cloudoplossingen van Oracle nu ook beschikbaar zijn via Cloud Connect, het cloudverbindingsplatform van Interxion. Bedrijven die gebruik maken van Cloud Connect profiteren van een directe verbinding met de Oracle Cloud en beschikken hierdoor over een betrouwbare, veilige, low-latency verbinding.

Interxion Frankfurt is vanaf nu een Oracle Cloud FastConnect locatie en biedt directe, private toegang tot de Oracle Cloud. Alle klanten die hun netwerk- en IT-omgevingen neerzetten in een van Europese Interxion datacenters, kunnen nu via Cloud Connect van deze dienst profiteren.

“Klanten hebben behoefte aan naadloze connectiviteit van hun datacenters en netwerken naar Oracle Cloud voor hun meest veeleisende workloads en toepassingen “, aldus Don Johnson, Senior Vice President Product Development van Oracle Cloud. “Met de FastConnect Service van Interxion in Frankfurt kunnen klanten de speciale en particuliere aansluitingen leveren die ze vandaag de dag nodig hebben en kunnen ze gemakkelijk opschalen, gelijk hun groeiende zakelijke behoeften.”

“Ons recente IDC-onderzoek ‘The Digital Enterprise’ toont aan dat 53% van het Europese bedrijfsleven momenteel een hybride cloudoplossing gebruikt of van plan is te bouwen “, vertelt Vincent in’ t Veld, VP Platforms bij Interxion. “We hebben de ideale omgeving gecreëerd om dergelijke oplossingen te bouwen en te gebruiken. Nu kunnen klanten alle voordelen van de Oracle Cloud benutten door voorspelbare en krachtige verbindingen aan te leggen in Oracle’s aanbod van clouddiensten. Dit omvat onder andere Oracle’s software voor enterprise analytics, marketing en resource management, maar ook PaaS-oplossingen voor appontwikkeling.”

###

Over Interxion
Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 45 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 600 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Schiphol-Rijk. Interxion heeft 9 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

Over Oracle
De Oracle Cloud biedt complete SaaS-applicatie suites voor ERP, HCM en CX, plus best-in-class database Platformen as a Service (PaaS) en Infrastructure as a Service (IaaS) vanuit datacenters in Amerika, Europa en Azië. Ga voor meer informatie over Oracle (NYSE: ORCL) naar oracle.com.

Oracle en Java zijn geregistreerde handelsmerken van Oracle en/of zijn affiliates

Interxion Science Park versterkt accountmanagementteam met Jan-Willem Pieters

 

Amsterdam, 19 oktober 2017 –  Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, breidt het accountmanagementteam uit met Jan-Willem Pieters (33). Pieters gaat zich in zijn nieuwe rol richten op het Interxion Science Park datacenter dat gevuld is met ruim honderd carriers en internetserviceproviders (isp’s).

 

Pieters is afkomstig van Tele2 Nederland waar hij verantwoordelijk was voor de grote enterprise-klanten. Hij heeft een groot relatienetwerk opgebouwd in de telecomsector en gaat deze kennis en ervaring nu inzetten voor Interxion Science Park.  “Jan-Willem heeft zijn sporen verdiend in de telecommarkt. Hij spreekt de taal en begrijpt welke behoeftes grote bedrijven hebben. Hij is daarom bij uitstek de man om de unieke connectiviteitspropositie van Interxion Science Park verder te onderhouden en verspreiden,” zegt Dirk van de Geer, directeur Interxion Science Park.

“Ik ben verheugd om onderdeel te zijn van Interxion Science Park. Door die unieke historie is het Science Park nu één van de best verbonden en drukste datacenterlocaties in Nederland. Het is een bijzondere plek in de geschiedenis van het internet en een van de eerste grote connectiviteitshotspots. Aan mij de schone taak om de rol van Interxion als connectiviteits enabler voor het voetlicht te brengen bij klanten en prospects”, aldus Jan-Willem Pieters.

 

Over Interxion
Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 45 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 600 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Schiphol-Rijk. Interxion heeft 9 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

 

The Sourcing Company en HPE lanceren bij Interxion Amsterdam nieuwe hybride cloudoplossing voor de Nederlandse markt

Enterprises in Nederland kunnen nu profiteren van een veilige private cloud, gebaseerd op Microsoft Azure Stack vanuit de Interxion datacentercampus in Amsterdam 

Schiphol-Rijk, 12 september 2017 – Interxion, een toonaangevende Europese leverancier van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, kondigt aan dat The Sourcing Company en HPE gaan samenwerken bij de lancering van een nieuwe hybride cloudoplossing op de Amsterdam campus.

Recent onderzoek van IDC toont aan dat 52 procent van de enterprises in Nederland van plan is een hybride cloud strategie te implementeren. De drijvende krachten hierachter zijn kostenreductie en schaalbaarheid. Zorgen over data privacy, soevereiniteit en beveiliging worden genoemd als de grootste barrières voor een hybride cloud strategie. Azure Stack heft deze barrières op: het biedt gebruikers de schaalbaarheid en flexibiliteit van de publieke cloud, en biedt tegelijkertijd grip op de locatie waar data verwerkt en opgeslagen wordt.

“Europese bedrijven brengen hun IT onder bij third-party datacenters en hybride cloud omgevingen ten behoeve van de flexibiliteit, kosten en security,” vertelt Michael van den Assem, Managing Director van Interxion Nederland. “Tegelijkertijd willen ze gebruik maken van de voordelen op het gebied van security en compliance die de eigen datacenter omgeving biedt. Deze samenwerking brengt HPE’s infrastructuurplatform, The Sourcing Company’s ervaring in het managen van bedrijfskritische en privacy-gevoelige applicaties samen in Interxion’s veilige datacenters.”

Verzekerd van connectiviteit en veiligheid
“Voor The Sourcing Company is Interxion een logische datacenterpartner”, vertelt Ronald Verweij, de CEO en oprichter van het bedrijf. “Door data bij het Nederlandse Interxion in Amsterdam op te slaan, weten onze klanten dat ze enkel met de Nederlandse wet- en regelgeving te maken hebben wanneer het gaat om dataprivacy en -beveiliging. Daarnaast heeft Interxion met ExpressRoute een directe, private verbinding naar de publieke Microsoft cloud. We zijn zodoende verzekerd van de best mogelijke connectiviteit in een Nederlands high-end datacenter. Naar aanleiding van een vruchtbare samenwerking de afgelopen jaren hebben we daarnaast een bewuste keuze gemaakt voor HPE als infrastructuurpartner voor Azure Stack.”

Beste oplossing
“De unieke samenwerking van The Sourcing Company en HPE in het aanbieden van Microsoft Azure Stack bij Interxion Amsterdam markeert een nieuwe fase in hybrid cloud mogelijkheden. HPE is trots om samen met het partnerecosysteem bedrijven te helpen bij de transformatie naar een hybride cloud infrastructuur” aldus Marco Lesmeister, Sales Director Channel, SMB & Service Providers van Hewlett Packard Enterprise.

Interxions Solution Partner Programma
Interxion biedt een Solution Partner Programma aan voor managed service providers die hybride cloud, IT infrastructuurhosting of waarde toevoegende diensten aanbieden aan de enterprise en MKB markt. Solution Partners kunnen gebruik maken van de colocatie- en cloud toegangsdiensten van Interxion om snel en kosteneffectief oplossingen te bouwen en op de markt te brengen. Interxion biedt onderdak aan vooraanstaande wereldwijde cloud- en connectiviteitsplatformen, inclusief Microsoft Azure en Amazon Web Services. Dit stelt partners in staat om een private verbinding te leggen met deze platformen om prestaties, netwerkkosten en security te optimaliseren.

 

 Over Interxion
Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 45 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheid en continue beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 600 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Schiphol-Rijk. Interxion heeft 9 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

Over The Sourcing Company
The Sourcing Company gelooft dat iedereen overal en altijd prettig kan werken. De passie van het bedrijf is de best mogelijke technologische oplossing te leveren en excellente dienstverlening te bieden zodat gebruikers zorgeloos kunnen werken. Outsourcing is bij het bedrijf meer dan automatisering en werken in de Cloud. The Sourcing Company heeft als missie om in 2025 meer dan 100.000 mensen te voorzien van een prettige werkplek. Het bedrijf is Microsoft Gold Partner en Microsoft Cloud Solution Provider. Klanten zijn onder andere Zorg in Nederland, Zayaz, AlleeWonen en Taxand.
Meer informatie kunt u vinden op https://www.thesourcingcompany.nl.

Over Hewlett Packard Enterprise
Hewlett Packard Enterprise is een toonaangevend technologiebedrijf dat klanten in staat stelt sneller verder te gaan. Met het meest uitgebreide portfolio in de branche – van de cloud tot en met het datacenter tot en met zakelijke applicaties – helpen de technologie en diensten van Hewlett Packard Enterprise klanten over de gehele wereld IT efficiënter, productiever en veiliger te maken. Meer informatie kunt u vinden op https://www.hpe.com.

Resello kiest Interxion als datacenterpartner voor Microsoft Azure Stack

INTERXION HOLDING (NYSE:INXN) Europees marktleider in carrier- en cloudneutrale colocatie datacenterdiensten, maakt bekend dat Resello, specialist in clouddiensten, Interxion heeft gekozen als datacenterpartner voor de Europese uitrol van Microsoft Azure Stack. Resellers kunnen met behulp van de Resello Cloud Marketplace schaalbaar en flexibel op Azure Stack gehoste clouddiensten aanbieden zonder dat ze daarbij hoeven te investeren in Azure Stack-technologie en met de best mogelijke colocatie en connectiviteit.

Waarom Azure Stack?
Azure Stack combineert alle voordelen van Microsoft’s publieke cloudplatform Azure met de beslotenheid van een eigen datacenteromgeving voor het veilig bewaren van gevoelige gegevens. Deze Azure Stacktechnologie sluit naadloos aan op Azure en biedt dezelfde gebruikersinterface waardoor implementaties op Azure Stack even gemakkelijk zijn als op Azure. Klanten kunnen nu kiezen waar hun applicaties draaien en waar hun data staat, hetzij op Azure Stack in hun eigen datacenter, hetzij in Microsofts publieke Azure cloud, dan wel in beide.

Resello en Interxion zijn uitstekend gepositioneerd om resellers te helpen het maximale uit Azure Stack te halen.

  • Qua kennis: Resello is nauw betrokken bij de ontwikkeling van Azure Stack. Het bedrijf behoort tot de selecte wereldwijde groep Microsoft Partners die meewerkten aan de lancering van Azure Stack en het is de eerste cloudmarketplace die een volledig werkende versie beschikbaar heeft.
  • Naadloos public/private: de beschikbaarheid van Azure en Azure Stack geeft bedrijven de mogelijkheid het beste van de publieke en de private cloud toe te passen in hun hybride strategie. Bovendien biedt Interxion Microsoft ExpressRoute aan via zijn Cloud Connectplatform. Deze afgeschermde verbinding naar Azure garandeert klanten goede prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid.
  • Keuzevrijheid in het plaatsen van data: data kan worden opgeborgen in elk van Interxion’s 45 uiterst moderne datacenters in 11 Europese landen. Dit geeft resellers met klanten in verschillende landen de nodige controle over de locatie van hun data, waarmee ze kunnen voldoen aan de verschillende ingewikkelde en steeds strengere regels die gelden voor privacy en data.

Pan-Europese expansie
‘Samenwerking met partners zoals Resello is de kern van Interxion’s strategie’, stelt Jelle-Frank van der Zwet, director Business Development bij Interxion. ‘Het vermogen om bedrijven en IT-serviceproviders te bedienen met bewezen oplossingen op basis van de beste technologie, is essentieel bij het versnellen van de digitale transformatie. We zijn er trots op dat Resello gaat samenwerken met Interxion.’

‘Interxion maakt het voor ons mogelijk om Azure Stack aan te bieden in hun datacenters door heel Europa waarmee we in verschillende landen voldoen aan de beschermingsregels voor data, mede dankzij de naadloze private verbinding van ExpressRoute’, aldus Resello-oprichter en CEO Valentijn Borstlap. ‘Maar bovenal heeft Interxion zich bewezen als een echte partner. Ze hebben enorm geholpen met het beschikbaar maken van Azure Stack op ons Reselloplatform door heel Europa.’

##

 

Over Interxion
Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 45 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfkritische applicaties. Meer dan 600 connectiviteitsproviders en 21 internet exchanges bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

Over Resello
Resello Cloud Marketplace biedt alles dat wederverkopers nodig hebben om succesvol zaken te doen in de cloud. Of hun focus nu ligt op managed services, hosting of domeinnamen of cloudoplossingen, ze profiteren allemaal van de grote verscheidenheid aan IT-oplossingen op onze Marketplace. Dit volledig geïntegreerde platform bied een herkenbaar storefront, back office, een ondersteunings- en facturatiesysteem klant-controlepanelen. Partners kunnen ook op Resello Cloud Marketplace komen met een krachtige API of via een maatwerk WHMCS-module.
Resello B.V. is onderdeel van Yourholdinggroep en levert ondersteuning aan internetprofessionals sinds 2001 met 150 medewerkers in Nederland, India en Rusland. Meer dan  15.000 wederverkopers in 150 landen gebruiken het platform voor het verkopen van IT-oplossingen. Voor meer informatie: https://www.resello.com/