Refresh your brain

Vier keer per jaar organiseert Lubbers De Jong een F5-sessie over technologie thema's voor ondernemers, investeerders, marketeers- en communicatieprofessionals. Tijdens deze populaire kennissessie worden toonaangevende sprekers uit het bedrijfsleven uitgenodigd om hun visie en ervaringen te geven op actuele ontwikkelingen op technologie gebied.

Next F5-sessie

Tijdens deze nieuwe F5-sessie ‘The State of Tech’ in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam, hebben we Ruud Hendriks gevraagd zijn kennis en ervaring over succesvolle startups te delen.

Hij presenteert onder andere een overzicht van de belangrijkste technologische ontwikkelingen en drie voorspellingen waarvan hij verwacht dat ze binnen anderhalf jaar gaan plaatsvinden.

Verder zal hij zowel de kansen als gevaren van technologie belichten, van het wereldwijd kunnen bestrijden van ziektes tot levensgevaarlijke superbugs. Deze F5-sessie kent vier hoofdonderdelen, namelijk de aarde als planeet, de toekomstige stedelijke ontwikkelingen, de rol tussen mens en techniek en de technologische ontwikkelingen op celniveau.

Een uitgelezen gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten en te netwerken met collega´s uit de de marketing- en communicatiewereld. Meld je nu aan!

Aanmelden
Ruud Hendriks - Startup Bootcamp

State of Tech door Ruud Hendriks

11 maart 2020 vanaf 15:00
Pakhuis de Zwijger | Kleine Zaal

Piet Heinkade 17
1019 HC  Amsterdam

Toegang: gratis

Meer F5-sessies?

Ga naar ons Youtube kanaal en bekijk alle video’s.

Bezoek ons Youtube kanaal

Sprekers van deze F5-sessie

Jort Possel

Simone Versteeg

Simon Keijzer

Marten Blankesteijn

Gijs Vroom

Joris Kok

Ward van Beek

Jacco Bouw

Annelies Verhelst

Menno van Leeuwen

Joost Galema

Duncan Stuttenheim

Leanne Hermans

Rogier Schmit

Sander Small

Thomas Joosten

Suzanne de Bakker

Rob Wijnberg

Guido Berens

Daan Witteveen

Willem Sijthoff

Peter van der Graaf

Ewald Smits

Denis Doeland

Peter Engel

Reg van Steen

Wim Elving

Mark Appel

TECH-specialisten sinds 1987

Lubbers De Jong TECH PR is een internationaal pr-bureau, gespecialiseerd in technologie en innovatie. Al meer dan 30 jaar helpen wij bedrijven bij: zichtbaarheid, naamsbekendheid, off- en online reputatie en omzet en groei. Onze strategen en tech-specialisten bundelen krachten met storytellers en beelddenkers om voor ieder merk een eigen gezicht te creëren.

Ontmoet ons team