Evenementen

Gedurende het jaar organiseert Lubbers De Jong verschillende evenementen voor haar relaties. Tijdens onze evenementen halen we de banden aan met bestaande partners en klanten, en interesseren we nieuwe contacten voor alles wat Lubbers De Jong te bieden heeft. Het vlaggenschip is de F5-sessie, die vier keer per jaar terugkomt. Dit is een opfrismiddag over een actueel thema uit de wereld van marketing, communicatie en pr. Traditioneel organiseren we ook een Nieuwjaarsborrel en -concert en een grachtentocht. Daarnaast doet Lubbers De Jong elk jaar mee met de Dam tot Damloop, en nodigt het journalisten uit mee te lopen.

F5-sessie

F5-sessie Lubbers De Jong

Refresh your brain! Vier keer per jaar organiseert Lubbers De Jong een kennissessie voor communicatiecollega’s, en relaties. Lees Meer

Digital Wednesday

Lubbers De Jong is medeoprichter van Digital Wednesday, een maandelijkse inspirerende bijeenkomst voor digital (marketing) professionals op het gebied van innovatie en digital business.

Dam tot Damloop

Damloop klein Lubbers De Jong

Hard werken is goed, maar af en toe moet er ook buiten gespeeld worden. Daarom rennen ieder jaar medewerkers van Lubbers De Jong en journalisten mee met de Dam tot Damloop.

Grachtentocht

Grachtentocht Lubbers De Jong

Eens per jaar in de zomermaanden organiseert Lubbers De Jong voor haar relaties een rondvaart over de Amsterdamse grachten gecombineerd met een interessante activiteit in de stad.

ICT Golf Challenge

Tijdens de Amsterdam ICT Golf Challange voor innovatie- en ICT-managers in en rondom Amsterdam worden er nieuwe contacten gelegd en bestaande versterkt in sportieve en informele sfeer.