Leg digitale verbindingen

Wij helpen onze klanten om nieuwe verbindingen te leggen met hun digitale publieksgroepen. Dit doen wij door inzicht te krijgen in hun drijfveren, motivaties en belangen en vervolgens aansprekende content voor hen te creëren. Op deze manier kan uw digitale netwerk op een natuurlijke manier groeien en vergroten we uw online bereik.

Digitale verbinding Lubbers De Jong

Wij hebben collega´s met grote expertkennis op het gebied van digitale media. Kennis op het gebied van social media planning, search engine optimisation (SEO) en content ontwikkeling, tot kennis van digitale trendmonitoring en het onderhouden van relaties met bloggers. Zo helpen wij onze klanten sterke reputaties op te bouwen en te onderhouden voor hun organisatie en hun merken.

Konnektors
Uitdagingen in de digitale wereld gaan ons nooit te ver. Samen met diverse partnerorganisaties zijn wij onderdeel van Konnektors, een nieuw netwerk van state-of-the-art adviesbureau’s waar de meest actuele digitale kennis wordt gedeeld, nieuwe visies worden ontwikkeld en de laatste technieken op het gebied van digitale marketing worden getest en toegepast.

Internationaal
Lubbers De Jong werkt nauw samen met het Amerikaanse Impress Labs (Phoenix USA), een B2B marketing- en communicatiebureau dat gespecialiseerd is in merkenbouw, en met het Belgische Across Technology. Across Technology helpt organisaties bij de transformatie die nodig is om de huidige digitale uitdagingen ten volle te benutten.

Wat anderen over ons zeggen

Eric ten Harkel

“Lubbers De Jong helpt ons bedrijf verder qua naamsbekendheid en bij het in contact komen met toekomstige klanten.”

Eric ten HarkelDirecteurCOOLProfs

“Lubbers De Jong weet onze kennis en visie op een uitstekende manier te vertalen naar artikelen, persberichten en blogs die effect sorteren.”

Veerle de ClerckMarketing ManagerSteelcase
Michael van den Assem

‘Lubbers De Jong staat voor kwaliteit en accuratesse. Ze snappen onze business en weten dat op een toegankelijke wijze in de media te krijgen.”

Michael van den AssemAlgemeen DirecteurInterxion
Paul Veger

“Lubbers De Jong heeft met name de zichtbaarheid van ons bedrijf enorm verbeterd. Er zijn artikelen over Decos verschenen in vrijwel alle nationale kranten.”

Paul VegerCEODecos

Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Onze partners

Logo Across Technology
Logo Blacklemon
Logo CO3
Logo DDMCA
Logo Mats van Soolingen
Logo Pifworld
Logo Startupbootcamp
Logo TedX Youth
Paal 15 logo
SDIM Logo
ImpressLabs logo
Lemm en ten Haaf logo