Content marketing

Hoe beïnvloed ik mijn doelgroepen?

Door relevante informatie te delen met uw doelgroepen, kunt u hun mening over uw merk beïnvloeden of gewenst gedrag stimuleren. Dit is de essentie van content marketing. Blogs, artikelen, whitepapers en video’s zijn allemaal middelen die uw doelgroepen gebruiken om hun kennis te vergroten en meningen te vormen. Deze content is echter alleen effectief als die interessant genoeg is en geen direct commercieel oogmerk heeft. 

De content marketing experts van Lubbers De Jong ontwikkelen met u een contentstrategie op basis van reële uitgangspunten en met geloofwaardige boodschappen. Op die manier kunt u de gewenste respons bij uw doelgroep teweeg brengen.

KanalenContentmarketing Lubbers De Jong
Vervolgens  bepalen we de meest effectieve kanalen om uw boodschap over het voetlicht te brengen. Dat kunnen zowel betaalde als gratis media zijn, en zowel online als offline. Ook is het mogelijk om als bedrijf zelf de uitgever te worden van uw eigen content. Dit is bijvoorbeeld mogelijk door een eigen nieuwswebsite of blog op te zetten, waarop u met relevante berichten mensen naar uw uw bedrijfswebsite kunt dirigeren en daarmee leads te genereren.

Video
Naast geschreven content produceren wij ook video. In onze huidige maatschappij is video een steeds belangrijker instrument om doelgroepen te bereiken. Onze video-afdeling kan allerlei video-items produceren, waarmee de effectiviteit van uw content marketing aanzienlijk wordt vergroot.  

Opinieleiders
Vervolgens zorgen we dat uw content krachtig wordt gepromoot, we meten we de impact en sturen bij als dat nodig is. Zo positioneren wij u als thought leader, wat essentieel is om een grote groepen volgers te verzamelen en de verspreiding van uw boodschap via andere media te vergemakkelijken.

Breed netwerk
Lubbers De Jong beschikt naast het talent in eigen huis over een uitgebreid netwerk van onder andere copywriters, journalisten, fotografen en videoproducers. Zij kunnen in alle fasen van het proces ondersteuning bieden of zelfs een volledig project van u overnemen. Dit gebeurt uiteraard altijd onder regie van Lubbers De Jong.

Wat anderen over ons zeggen

Eric ten Harkel

“Lubbers De Jong helpt ons bedrijf verder qua naamsbekendheid en bij het in contact komen met toekomstige klanten.”

Eric ten HarkelDirecteurCOOLProfs

“Lubbers De Jong weet onze kennis en visie op een uitstekende manier te vertalen naar artikelen, persberichten en blogs die effect sorteren.”

Veerle de ClerckMarketing ManagerSteelcase
Michael van den Assem

‘Lubbers De Jong staat voor kwaliteit en accuratesse. Ze snappen onze business en weten dat op een toegankelijke wijze in de media te krijgen.”

Michael van den AssemAlgemeen DirecteurInterxion
Paul Veger

“Lubbers De Jong heeft met name de zichtbaarheid van ons bedrijf enorm verbeterd. Er zijn artikelen over Decos verschenen in vrijwel alle nationale kranten.”

Paul VegerCEODecos

Wilt u weten wat wij voor u organisatie kunnen betekenen?

Onze partners

Logo Across Technology
Logo Blacklemon
Logo CO3
Logo DDMCA
Logo Mats van Soolingen
Logo Pifworld
Logo Startupbootcamp
Logo TedX Youth
Paal 15 logo
SDIM Logo
ImpressLabs logo
Lemm en ten Haaf logo