Content marketing

Hoe beïnvloed ik mijn doelgroepen?

Door relevante informatie te delen met uw doelgroepen, beïnvloedt u hun mening over uw merk. Dit is de essentie van content marketing bij Lubbers De Jong. Blogs, artikelen, whitepapers en video’s zijn allemaal middelen die uw doelgroepen gebruiken om hun kennis te vergroten en meningen te vormen. Deze content is echter alleen effectief als het geen direct commercieel oogmerk heeft. 

De content marketing experts van Lubbers De Jong ontwikkelen met u een contentstrategie op basis van reële uitgangspunten en met geloofwaardige boodschappen. Op die manier kunt u de gewenste respons bij uw doelgroep teweeg brengen. Wij maken onder meer: Persberichten, blogs en artikelen, customer cases en referenties, videoproducties, nieuwsbrieven, whitepapers, e-books en magazines, fotografie, infographics en design.

Content marketing

Leads generen met content marketing

Nadat de strategie is bepaald, bepalen we de meest effectieve kanalen om uw boodschap over te brengen. Dat kunnen zowel betaalde als gratis media zijn, online en/of offline. Het is mogelijk om als bedrijf zelf de uitgever te worden van uw eigen content, door bijvoorbeeld een eigen (nieuws)website of blog op te zetten. Hierop plaatsen wij relevante berichten om mensen vervolgens naar uw bedrijfswebsite te dirigeren en zo leads te genereren.

Doelgroep bereiken met video content

Naast geschreven content produceren wij ook video content; een uiterst belangrijk instrument om doelgroepen te bereiken. Onze in-house videoproducent kan allerlei video-items produceren, waarmee de effectiviteit van uw content marketing aanzienlijk wordt vergroot.

Thought leadership en content marketing

Uw content wordt krachtig gepromoot, we meten we de impact en sturen bij als dat nodig is. Zo positioneren wij u als thought leader, wat essentieel is om een grote groepen volgers te verzamelen en de verspreiding van uw boodschap via andere media te vergemakkelijken.

Uitgebreid netwerk van experts

Lubbers De Jong beschikt naast het talent in eigen huis over een uitgebreid netwerk van onder andere copywriters, journalisten, fotografen en videoproducers. Zij kunnen in alle fasen van het proces ondersteuning bieden of zelfs een volledig project van u overnemen, uiteraard altijd onder regie van Lubbers De Jong.

Wat anderen over ons zeggen

Eric ten Harkel

“Lubbers De Jong helpt ons bedrijf verder qua naamsbekendheid en bij het in contact komen met toekomstige klanten.”

Eric ten HarkelDirecteurCOOLProfs

“Lubbers De Jong weet onze kennis en visie op een uitstekende manier te vertalen naar artikelen, persberichten en blogs die effect sorteren.”

Veerle de ClerckMarketing ManagerSteelcase
Michael van den Assem

‘Lubbers De Jong staat voor kwaliteit en accuratesse. Ze snappen onze business en weten dat op een toegankelijke wijze in de media te krijgen.”

Michael van den AssemAlgemeen DirecteurInterxion
Paul Veger

“Lubbers De Jong heeft met name de zichtbaarheid van ons bedrijf enorm verbeterd. Er zijn artikelen over Decos verschenen in vrijwel alle nationale kranten.”

Paul VegerCEODecos

Wat mogen wij voor u betekenen?

Onze partners

Logo Across Technology
Logo Blacklemon
Logo CO3
Logo DDMCA
Logo Mats van Soolingen
Logo Pifworld
Logo Startupbootcamp
Logo TedX Youth
Paal 15 logo
SDIM Logo
ImpressLabs logo
Lemm en ten Haaf logo