Content Audit

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om goede content te hebben om verkeer naar uw website te krijgen, de aandacht te trekken van het publiek en uiteindelijk uw bedrijf te laten groeien. Onze Content-audit is speciaal ontworpen om u te helpen om content te creëren en te optimaliseren wat uw bedrijf succes zal opleveren.

Binnen 6 weken een strategie en roadmap naar succes

CONTENT

Website SEO

√ Trendanalyse

√ Sales Funnel

Aan de slag

Onze eerste stap is om een website SEO content check uit te voeren. We zullen onze LDJ-checklist gebruiken om problemen met uw huidige website te checken en te onderzoeken wat de beste oplossing is voor deze problemen. Zodra we dit hebben geïdentificeerd, bieden we een lijst met kansen aan die u kan helpen uw SEO te verbeteren en meer verkeer naar uw site te leiden.

De volgende stap is om een algehele content audit uit te voeren. We analyseren trends en concurrenten om kansen te identificeren. Ook doen we dit om inzage te krijgen in welke content uw bedrijf kan maken om zich te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. We bieden een lijst en plan van aanpak aan die u zullen helpen uw bereik en betrokkenheid te verhogen.

Tot slot analyseren we de inhoud van uw sales funnel, rekening houdend met het publiek, doel en toegevoegde waarde aan potentiële leads. We zullen vervolgens uw funnel content optimaliseren met nieuwe of verbeterde inhoud. Zodoende zorgen we ervoor dat u meer mogelijkheden hebt om mensen te converteren.

Groei met LDJ's Company Audit

Bij LDJ hebben we een nieuwe manier van bedrijfsanalyse ontwikkeld die u nieuwe inzichten kan geven om nog meer uit een organisatie te halen. Hierin worden de PR, Marketing en Sales processen grondig onderzocht. Onze analysemethoden bestaan uit vier pijlers: Revenue, Content, Performance en Brand.

Met onze Content audit analyseren we uw website’s SEO, blogs en funnelcontent, om zo de best mogelijke klantervaring te creëren. We maken gebruik van onze LDJ blueprint om problemen te identificeren en de juiste aanpak te vinden om uw content te verbeteren en nieuwe kansen te ontdekken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder

Let's talk