LDJ Case

Harmonie en Rust

Synctuition

Synctuition is een mindspa meditatie app die gebruikmaakt van binaurale beats, geleide meditatie en 3D-geluidstechnologie. Je luistert naar de audiotracks van de app, ook wel journeys genaamd, via een koptelefoon. Je hoort verschillende geluidsfrequenties aan beide kanten en je hersenen zijn in staat om dit te harmoniseren en brengt je in een staat van diepe meditatie. Dit is dezelfde mentale staat die wordt ervaren door mensen die regelmatig mediteren. 

UITDAGING

Het was LDJ’s missie om zoveel mogelijk zichtbaarheid voor Synctuition en haar meditatie app te genereren en het aantal app-downloads in Nederland te stimuleren.

STRATEGIE EN INZICHT

Het hectische leven waarin we meer dan ooit worden overprikkeld is er een grote behoeft aan rust en ontspanning. Synctuition wilt met nieuwste geluidstechnologien de drempel naar meditatie en mentale gezondheid verkleinen. Door een geintegreerde marketing & PR aanpak kunnen wij op een zo effectief mogelijke manier aandacht creëren voor het probleem en de oplossing van Synction 

LDJ maakte gebruik van een geïntegreerde PR- en online marketingcampagne, waarbij een brede mediamix werd ingezet: social media advertising, free publicity en influencer marketing, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt.

Resultaten

Onze aanpak heeft geresulteerd in (25) mooie publicaties in onder meer WomensHeath, Techradar en het Financieel Dagblad. Niet alleen de publicaties waren een succes ook onze samenwerking met verschillende Nederlandse influencers zoals, Victoria Koblenko en Sigrid ten Napel. Dit gecombineerd met social media advertenties op verschillende relevante platformen heeft geresulteerd in meer dan 8000 downloads in Nederland. (2e wereldwijd in absolute downloads)  

25

Publicaties

8000

App downloads in Nederland

2

In absolute downloads wereldwijd

Publicaties

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op wanneer het jou uitkomt, dan helpen we je graag verder.