Lubbers De Jong stelt Gian Slagter aan als online marketeer

We hebben een nieuwe collega: Gian Slagter komt ons team versterken als junior online marketeer. Gian gaat deze functie combineren met zijn carrière als professioneel basketballer bij Apollo in Amsterdam.

Gian Slagter studeerde Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam. Daarnaast is hij al zeven jaar actief als professioneel basketballer, waarvan de laatste vier jaar bij de Amsterdamse basketbalclub Apollo. In 2016 rondde Slagter zijn studie met succes af, waarna hij bij zijn club zijn eerste stappen zette op het gebied van online marketing en social media. Deze activiteiten vervolgt hij nu bij Lubbers De Jong, waar hij zich gaat bezighouden met online advertentiecampagnes voor technologiebedrijven.

Met de aanstelling van Gian breiden we ons digitale team verder uit. Wij helpen klanten met het versterken van hun naamsbekendheid en het realiseren van groei. Dat vraagt om een geïntegreerde aanpak van pr en online marketing. Gian geeft de verhalen die we in tekst en beeld voor onze klanten maken nog meer waarde, door met gerichte campagnes ervoor te zorgen dat ze altijd onder de aandacht komen van de juiste doelgroep. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers op het gebied van zichtbaarheid en leadgeneratie nog beter van dienst zijn.